Οι κάτοικοι στις Καστανιές του Έβρου βγήκαν στον δρόμο για να υποδεχθούν και να ευχαριστήσουν τις δυνάμεις της Frontex τον περασμένο Μάρτιο.
Όπως μετέδωσε το OPEN TV, οι κάτοικοι στις Καστανιές του Έβρου βγήκαν στον δρόμο για να υποδεχθούν και να ευχαριστήσουν τις δυνάμεις της Frontex όταν έφτασαν στο ακριτικό χωριό, στα κρίσιμα γεγονότα του περασμένου Μαρτίου, ενώ το σχετικό βίντεο δημοσίευσε η ίδια η Frontex στην επίσημη σελίδα της.
Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:
Ενισχύεται η φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, αφενός μέσω των δυνάμεων της Frontex, η οποία αποδέχθηκε το αίτημα της Ελλάδας και θα παραμείνει στη συνοριακή γραμμή της χώρας μας έως τον Ιούλιο κι αφετέρου μέσω της πρόσληψης 400 συνοριοφυλάκων, οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν τα καθήκοντά τους εντός του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις αρχές του Αυγούστου.
Παράλληλα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για την πρόσληψη ακόμη 800 συνοριοφυλάκων στα νησιά και 450 στα προαναχωρησιακά κέντρα.
ethnos / photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε τάνκερ Deyna
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους
- Γαλλία-Δημοτικές εκλογές: 2ος γύρος τεστ έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές.
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
- Επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο οισοφάγο σε εργαστήριο
- Το Κρεμλίνο κουνάει το «μαντήλι»: Η Ρωσία θα κάνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντά της
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον Π. Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης
- Σαν ηθοποιοί! Δείτε τι εκπαιδεύτηκαν να κάνουν χαριτωμένα παπαγαλάκια, vid
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»









