Ελληνικός Τρόμος: Μήνυμα στους Τούρκους από τον Νίκο Χαρδαλιά Τον ανακήρυξαν επίτιμο δημότη στις Οινούσσες

Οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και οι υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά, συνθέτουν ένα επικίνδυνο περιβάλλον, γι'αυτό εμφανίστηκε στα ακριτικά νησία ο Ν. Χαρδαλιάς.

Οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και οι υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά, συνθέτουν ένα επικίνδυνο περιβάλλον.

Με αφορμή την έντονη προκλητική ρητορική και τις παράνομες ενέργειες που συνιστούν παράγοντα αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, από το ακριτικό νησί των Οινουσσών δήλωσε:

«Όσοι προσχηματικά επικαλούνται την ειρήνη, τη φιλία, τη συνεργασία, αλλά στην πράξη λειτουργούν ως τρομοκράτες στην ευρύτερη περιοχή, θα πρέπει να ξέρουν δύο πράγματα ξεκάθαρα: Στην Ελλάδα εργαζόμαστε για την ειρήνη, για τη φιλία των λαών, πιστοί στο δίκαιο, αλλά πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο, προετοιμαζόμαστε μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, όποτε και αν χρειαστεί, να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Από εδώ από τις Οινούσσες, από την Παναγιά, από τα ακριτικά φυλάκιά μας, χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στις Οινούσσες, ο δήμαρχος κ. Δανιήλ ανακήρυξε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Ν. Χαρδαλιά, επίτιμο δημότη Οινουσσών, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αναγνωρίζοντας την άμεση, αποτελεσματική και επιτυχή συμβολή του στην αμυντική ενίσχυση και θωράκιση της μικρονήσου Παναγιάς.

photo eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί