• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εισβολή στην Ελλάδα: «30.000 θα περάσουν σήμερα μέσα», λέει ο Ερντογάν – «Πόλεμος» στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εισβολή στην Ελλάδα: «30.000 θα περάσουν σήμερα μέσα», λέει ο Ερντογάν – «Πόλεμος» στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

18.000 είναι ήδη μέσα προπαγανδίζει ο Σουλτάνος που στέλνει αλλοδαπούς από όλη την Τουρκία στα σύνορα - Κρίσιμες ώρες...

Σε δηλώσεις για το θέμα της Συρίας και το μεταναστευτικό προχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο Ερντογάν έκανε λόγο για 18.000 μετανάστες που πέρασαν τα σύνορα της Τουρκίας προς την Ευρώπη, φυσικά μέσω της Ελλάδας, εξαπολύοντας προπαγάνδα, προκειμένου αφενός, να στρέψει αλλού την προσοχή από το καναβάτσο με πάνω από 100 νεκρούς στην Συρία από ρωσικά πυρά, αφετέρου να πείσει ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους να συρρεύσουν κατά δεκάδες χιλιάδες στον Έβρο.

Διαδίδει ψέματα πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι ανοιχτά!

«Σήμερα ο αριθμός που θα περάσει τα σύνορα θα είναι 25.000-30.000 και δεν θα κλείσουμε τις πόρτες μας γιατί η ΕΕ πρέπει να κρατήσει το λόγο της», δήλωσε ο Ερντογάν μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη.  

Χιλιάδες μουσουλμάνοι έχουν ήδη συγκεντρωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα και αναμένονται ακόμα περισσότεροι, καθώς ο Πρόεδρος της Τουρκίας «διατάσσει» ουσιαστικά «εισβολή στην Ελλάδα», με το αφήγημα πως τα σύνορα μας είναι ανοικτά και ήδη έχουν περάσει 18.000 μέσα!

Στον Έβρο συσσωρεύονται μετανάστες από όλη την Τουρκία! Έχουν συγκεντρωθεί στη συνοριακή πύλη του Παζαρκουλε θέλοντας να περάσουν στην Ελλάδα. Από χθες το πρωί με λεωφορεία και μίνι-μπας συνέρρευσαν στην Αδριανούπολη. O αριθμός αυτών που περιμένουν μπροστά στην συνοριακή πύλη του Παζαρκουλε συνεχώς αυξάνεται, ενώ ήδη επικρατείτε κλίμα πολέμου με επεισόδια.

Δείτε βίντεο από drone:

ΦΩΤΟ eurokinissi