Δηλώσεις στήριξης.. Ακαρ σε ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τούρκος Υπουργός Αμύνης, Ακαρ, για ακόμα μία φορά έβαλε την Ελλάδα στο επίκεντρο των δηλώσεών του καθώς αναφέρθηκε στο γεγονός της σύμπλευσης των τουρκικών λεγόμενων με αυτών της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ελλάδα.


Ο Ακαρ αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε πολιτευτές του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ελλάδα οι οποίοι δήλωσαν, σε διαφορετικές περιστάσεις, ότι η εξοπλιστική πολιτική που ακολουθεί η τωρινή κυβέρνηση της Ελλάδας, είναι επιζήμια για τον ελληνικό λαό.

Ο Ακαρ μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις “συμπόνιας” προς τον ελληνικό λαό, για τον οποίο νοιάζεται πάρα πολύ φαίνεται, των τελευταίο 1,5 και πλέον χρόνο, από τότε που έληξε το αυτόεμπάργκο στην αγορά νέου εξοπλισμού και ανανέωσης του παλαιότερου υλικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων φανερώνοντας στην πραγματικότητα τη δυσφορία του για το γεγονός ότι στρατιωτικά η Ελλάδα θα παραμείνει ένας δύσκολος αντίπαλος για την ίδια.
Η εξοπλιστική πολιτική της τωρινής Ελληνικής Κυβέρνησης, παρ’ ότι όχι πλήρης, είναι μία καλή προσπάθεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος σε συγκεκριμένους τομείς την ίδια ώρα που η Τουρκία βρίσκεται εδώ και συναπτά έτη σε εξοπλιστική φρενίτιδα ενώ εμπλέκεται και σε διάφορα ενεργά πολεμικά μέτωπα.


Η αντιπολίτευση στην Ελλάδα, μέρος του προβλήματος και του αυτοαφοπλισμού της χώρας την περασμένη δεκαετία με τραγικά αποτελέσματα στην άμυνα της χώρας, ακολουθεί την ίδια ρητορική με.. τον Ακαρ και τους συν αυτώ ανθρώπους που προτιμούν μία Ελλάδα ανίκανη να υπερασπιστεί από μόνη της τον εαυτό της μέσω της προετοιμασίας τςη ίδιας για πόλεμο.


Έχουμε συνηθίσει πλέον τις δηλώσεις γκρίνιας του Ακαρ αλλά και άλλων Τούρκων αξιωματούχων τα οποία δεν παρακολουθούμε γιατί μας αφορούν αλλά, ως δείκτη του ότι η Ελλάδα κινείται στο σωστό δρόμο, από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η διαρκής τουρκική γκρίνια για τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας από τον Ακαρ, συνοδευόμενα από συμπόνια για τον ελληνικό λαό, τότε η χώρα βαίνει καλώς.


Αποτελεί πρόβλημα αλλά και μεγάλο κρίμα για τη μείζονα αντιπολίτευση, ο Νο1 εχθρός της Ελλάδας, να υιοθετεί και επικροτεί τις δηλώσεις τις αντιπολίτευσης προβάλλοντάς της ως ορθές. Καλό είναι, αρκετοί από την αντιπολίτευση που κατέχουν μάλιστα αιρετές θέσεις του κράτους, να προσέχουν τις δηλώσεις τους και αν δε συνάδει ιδεολογικά αυτά που λένε με τα συμφέροντα της χωράς, τότε είναι καιρός για μία αλλαγή ζωής αφού αλλιώς ζημιώνουν τη χώρα μας άμεσα.


Ανεξάρτητα των τουρκικών λεγόμενων, το ελληνικό κράτος πρέπει να συνεχίσει τον επανεξοπλισμό και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων αφού μόνο έτσι εξασφαλίζεται η προστασία και η ύπαρξη, κατ’ επέκταση, η ύπαρξη της χώρας στον παγκόσμιο χάρτη.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.