Χτύπημα στην Οδησσό: Όταν Μητσοτάκης και Ντόρα είπαν «είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία» (video)

Οι δηλώσεις που δεν έχουν ξεχάσει οι Ρώσοι...

Σε δηλώσεις προέβη ο Κ. Μητσοτάκης μετά το ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό, όπως διαβάσατε στο ΕΛ!

Ο πρωθυπουργός έσπευσε/θα σπεύσει να αποχωρήσει από την Οδησσό προς την Ρουμανία, καθώς το σημερινό ήταν μια «δυνατή» εξέλιξη!

Χωρίς να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες από το παρασκήνιο, πολλοί στην Ρωσία καθώς και στην Ελλάδα θυμήθηκαν τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη, οι οποίοι είχαν σπεύσει να… κηρύξουν τον πόλεμο στην «Αρκούδα», λέγοντας πως βρισκόμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία!

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο πρωθυπουργός είχε πει πως «πολεμάμε την Ρωσίας» σε συνέντευξή του πρακτορείου Bloomberg, όπου τον είδε ολόκληρος ο πλανήτης!!!

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην Τουρκία και τον Ερντογάν ο Κ. Μητσοτάκης είχε σημειώσει πως  «Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο, την ώρα που διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία».

ΕΔΩ το βίντεο!

 

Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη, είχε δηλώσει νωρίτερα:

«Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών, σε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, όπως όλη η Ευρώπη».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί