Χρόνια Πολλά! Δυνατά κι Ελληνικά πάντα σε όλες τις μάχες!

Άλλη μια ηρωική επέτειος για εμάς τους Έλληνες που γιορτάζουμε σήμερα διπλά,

τόσο την απελευθέρωσή μας από τους Οθωμανούς στα χέρια των οποίων δεινοπάθησε ο Ελληνισμός, πληρώνοντας με αίμα και τρομερές θυσίες για 400 χρόνια στη σκλαβιά, αλλά και το χαρμόσυνο Aγγελικό μήνυμα του ερχομού του Αρχηγού της Ζωής, Ιησού Χριστού, στον ψεύτικο και μάταιο αυτό κόσμο της δοκιμασίας του ανθρώπινου γένους.

Φέτος ο εορτασμός μας δεν θα είναι όπως παλιά, αφού και πάλι μας βρίσκει στις επάλξεις ένας αγώνας επιβίωσης, όχι μόνο απέναντι σε έναν ορατό εχθρ,ό που για ακόμα μια φορά απειλεί τα σύνορά μας, τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίαο, αλλά απέναντι και σε έναν ακόμα αόρατο εχθρό που απειλεί την ύπαρξή μας.

Κανείς όμως δεν μπορεί να μας εμποδίσει να είμαστε μέσα μας περήφανοι και για τους αγώνες των προγόνων μας, αλλά και για το φρόνημα των παιδιών μας σήμερα, που μάχονται στον Έβρο για να κρατήσουν τους εχθρούς μακριά από τη χώρα μας και για όσους μάχονται σε νοσοκομεία, δυνάμεις ασφαλείας κι αλλού για να μπορέσουν να μας κρατήσουν ασφαλείς και ζωντανούς να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

Με το πνεύμα μας λοιπόν πάντα σε εγρήγορση και το φρόνημά μας υψηλό, καλούμαστε για άλλη μια φορά να αγωνιστούμε ακόμα και μέσα από τα σπίτια μας, μέχρι να περάσει κι αυτή η μπόρα, πάντα με δύναμη Χριστού και σθένος, όπως έκαναν πάντα χρόνια και χρόνια οι πρόγονοί μας σε όλες τις μάχες κι όλους τους αγώνες, και ξέρουμε, πως οι πνευματικοί αγώνες είναι και οι πιο σκληροί.

Γι΄αυτό Έλληνες, η δημοσιογραφική ομάδα του el.gr, σας εύχεται χρόνια πολλά Δυνατά κι Ελληνικά, ποτέ δε σκύβουμε το κεφάλι! Με το ηθικό φρόνημα ψηλά θα βγούμε και πάλι νικητές από αυτή τη διπλή μάχη.

photo eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •