Χαμένα τα έχουν οι Τούρκοι και γράφουν ό,τι να ναι, vid

Υπάρχουν διάφορα αφηγήματα που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι ανά διαστήματα για να λοιδορήσουν την Ελλάδα από τη μία και να καλλιεργήσουν κλίμα στο εσωτερικό της Τουρκίας για τους κακούς Έλληνες. Ένα από αυτά τα αφηγήματα παραμένει και η υπόθαλψη Κούρων, η εκπαίδευσή τους εντός Ελλάδας για τρομοκρατικές ενέργειές τους εντός της Τουρκίας και φυσικά η προστασία […]

Υπάρχουν διάφορα αφηγήματα που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι ανά διαστήματα για να λοιδορήσουν την Ελλάδα από τη μία και να καλλιεργήσουν κλίμα στο εσωτερικό της Τουρκίας για τους κακούς Έλληνες. Ένα από αυτά τα αφηγήματα παραμένει και η υπόθαλψη Κούρων, η εκπαίδευσή τους εντός Ελλάδας για τρομοκρατικές ενέργειές τους εντός της Τουρκίας και φυσικά η προστασία τους από το ελληνικό κράτος.

Σε ποστ του στο twitter, ο Fahrettin Altun, κυβερνητικό στέλεχος της Προεδρίας της Τουρκίας κατηγορεί την Ελλάδα ότι εκπαιδεύει, υποθάλπτει και καλύπτει Κούρδους τρομοκράτες τους οποίους στέλνει στην Τουρκία για να εκτελέσουν βομβιστικές επιθέσεις εναντίων των Τούρκων πολιτών ενώ αφήνει τους πρόσφυγες να πνίγονται στο Αιγαίο.

Προπαγάνδα δηλαδή με τα όλα της αν και έχει κουράσει αρκετά το να επαναλαμβάνουν συνεχώς το ίδιο αφήγημα ξανά και ξανά. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη να εκπαιδεύσει και εξοπλίσει Κούρδους αντιστασιακούς αφού είναι πιο εύκολο γι αυτούς να μεταβούν στη Συρία ή το Βόρειο Ιράκ και να ενταχθούν επίσημα στο ΡΚΚ όπου θα λάβουν και εξοπλισμό και θα έχουν εύκολη πρόσβαση πάλι στην Τουρκία, από το να διασχίσουν το Αιγαίο.

Φυσικά, η Ελλάδα δίνει πάντα πολιτικό άσυλο σε Κούρδους, όπως και Τούρκους που καταφθάνουν και αιτούνται πολιτικού ασύλου αφού οι άνθρωποι αυτοί κατατρέχονται από το τουρκικό νεο-σουλτανικό καθεστώς και ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Βλέπουμε με την ιστορία των 8 Τούρκων αξιωματικών τι συνέβη μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα. Προφανώς οι Τούρκοι πιέζουν εμμέσως να μην αποδεχόμαστε τέτοιου είδους πολιτικούς φυγάδες με.. μία αποτυχημένη πρακτική.

Όταν οι Τούρκοι έχουν σκοπό να ρίξουν “μπουρλότο” στις σχέσεις τους με την Ελλάδα, συνηθίζουν να προβαίνουν σε αυτές τις πρακτικές και μάλλον έχει φτάσει η ώρα για τους Τούρκους να ξαναγυρίσουν στο ρόλο του θρασύδειλου ψευτονταή που τους ταιριάζει.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο δεύτερο σκέλος των δηλώσεων του κ. Αλτούν ότι η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει για τα εγκλήματά της επιτέλους και τα λοιπά φαιδρά που αναφέρει, θυμίζει τη γνωστή τουρκική γκρίνια ότι θα μας κάνουν κακό. Τελικά είδαμε και τον Ιούλιο του 2020 πόσο κακό μπορούν να μας κάνουν όταν βγήκε όλος ο στόλος σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ατρόμητους(;) γείτονες. Η “αρένα” είναι ανοιχτή αν θέλουν, μπορούν να προσέλθουν.. με την όπισθεν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί