Το εν λόγω Σχολείο διδάσκει τη διαδικασία λήψης απόφασης κατά την σχεδίαση Ειδικών Επιχειρήσεων σύμφωνα με το πρότυπο του ΝΑΤΟ και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ.
Η παραπάνω εκπαίδευση διάρκειας 10 ημερών – από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου – πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, κατόπιν ενεργειών του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο συνδρομής της ελληνικής ΔΔΕΕ στο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης της ΔΕΕ της Ουκρανίας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
Τα πτυχία στους απόφοιτους Ουκρανούς στρατιωτικούς επέδωσε ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ αντιπτέραρχος Ιωάννης Γκοντικούλης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Sergii Shutenko και ο διοικητής ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ Υποστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας.
photo αρχείο eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Δεκάδες οινοποιεία στην έκθεση Thessaloniki Wine Show 2026
- 25η Μαρτίου: Οι Τούρκοι… ενοχλήθηκαν με τα συνθήματα στην στρατιωτική παρέλαση
- Το συγκινητικό «αντίο» της Finos Films στην Μαρινέλλα – «Τα λόγια είναι περιττά», vid
- Θεσσαλονίκη: «Δυσαναπλήρωτο κενό στον πολιτισμό» αφήνει ο θάνατος της Μαρινέλλας, σύμφωνα με την ΠΕΔΚΜ
- Η Συρία απώθησε επίθεση drones που εκτοξεύτηκαν από το έδαφος του Ιράκ εναντίον αμερικανικής βάσης
- Νέες εξελίξεις με το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΦΚΑ
- Πώς λειτουργεί ο τζόγος! Επικό ΒΙΝΤΕΟ
- Κοζάνη: Συνελήφθη ο 39χρονος δραπέτης από τις φυλακές Κασσάνδρας
- Νάουσα: Το «ΝΗΜΑ» της επανεκκίνησης – Πώς μια πόλη ξαναϋφαίνει το μέλλον της
- Ανάρτηση Μητσοτάκη για οικονομία, μισθούς και Τέμπη









