Από τον Έβρο, στα παράλια οι εισβολείς για «πολιορκία» της Λέσβου – Οι πρώτες εικόνες στο el.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί από αυτούς θα έχουν κορωνοϊό...

Στα παράλια της Μικράς Ασίας μεταφέρουν οι Τούρκοι με λεωφορεία τους μουσουλμάνους εισβολείς που είχαν συγκεντρώσει στον Έβρο.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Gazeteduvar», η Τουρκία μεταφέρει τους εισβολείς, ανάμεσα στους οποίους, όπως σας έχει ενημερώσει το el.gr, βρίσκονται καμουφλαρισμένοι στρατιώτες και πράκτορες από Σομαλία, Πακιστάν, Τουρκμενιστάν κ.α. (διαβάστε ΕΔΩ), στα παράλια, απέναντι από τοn Μόλυβο της Λέσβου, λέγοντάς τους να περάσουν απέναντι.

Αφγανοί παράνομοι μετανάστες αποκαλύπτουν πως από τον Έβρο βρέθηκαν στα παράλια της Μικράς Ασίας, προκειμένου να περάσουν με βάρκες στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι αντιλήφθηκαν πως τα σύνορα του Έβρου είναι απροσπέλαστα και ως εκ τούτου ξεκινούν την «πολιορκία» νησιών του Αιγαίου, ώστε να κατορθώσουν να σπάσουν την αντίσταση της Ελλάδας από την θάλασσα.

Μάλιστα, προκειμένου οι Τούρκοι να εντείνουν την απόγνωση των αλλοδαπών, δεν τους έδωσαν κουβέρτες και φαγητό αλλά αντιθέτως, τους άρπαξαν τα χρήματά και άλλα προσωπικά αντικείμενα μαζί τα διαβατήριά τους.

«Να περάσετε στην Ελλάδα», τους είπε η αστυνομία. Η μεταφορά τους έλαβε χώρα νύχτα και συγκεκριμένα, κατά τις 9:00 το βράδυ, επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Küçükkuyu.

Ιρανός αλλοδαπός δήλωσε:

«Μας έφεραν εδώ χθες το βράδυ από το στρατόπεδο στο Osmaniye. Διαχώρισαν άνδρες και γυναίκες. Δεν ειπώθηκε τίποτα για το γιατί μας έφεραν εδώ, ποιες ήταν οι προθέσεις τους. Πολλοί άνθρωποι κοιμήθηκαν έξω. Δεν απαντούν στις ερωτήσεις μας. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε».

Δείτε τις πρώτες εικόνες! Τους εξαθλιώνουν για να τους αγριέψουν, ενώ πολλοί από αυτούς δεν αποκλείεται να έχουν κορωνοϊό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί