Αντισηπτικά και μάσκες παρασκευάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις (βίντεο)

Στην προσπάθεια «αναχαίτισης» του κορωνοϊού τέθηκαν και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ανακατατάξεις σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής έχει προκαλέσει η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Μεταξύ αυτών που επηρεάζονται είναι τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός. Σε ότι αφορά τον δεύτερο, σε στρατιωτική μονάδα της χώρας […]

Στην προσπάθεια «αναχαίτισης» του κορωνοϊού τέθηκαν και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ανακατατάξεις σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής έχει προκαλέσει η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Μεταξύ αυτών που επηρεάζονται είναι τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο, σε στρατιωτική μονάδα της χώρας εκκίνησε η διαδικασία παραγωγής αντισηπτικού υγρού, προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Επιπλέον, σε άλλη στρατιωτική μονάδα, δημιουργούνται μάσκες, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε κι αυτές να διοχετευτούν στην Υγεία της χώρας.

‘Eτσι, και ο στρατός από την πλευρά του βάζει ένα σημαντικό κομμάτι στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, αναστέλλονται οι άδειες των νεοσύλλεκτων στρατευμένων, ενώ στο επιτελείο εξετάζουν να μην δοθούν στους στρατεύσιμους οι άδειες του Πάσχα.

Φυσικά, οι μέρες αυτές, δεν θα χαθούν, αλλά θα δοθούν στο τέλος της θητείας των στρατιωτών.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί