Αλβανικό δικαστήριο απέρριψε πάλι έφεση Μπελέρη – Παραμένει προφυλακισμένος

Ο Δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη, κρατείται πλέον εδώ και αρκετούς μήνες στη φυλακή

Oλοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η εξέταση της έφεσης του δημάρχου Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη μέσω της οποίας ζητούσε την αποφυλάκισή του με περιοριστικά μέτρα.

Η απόφαση της αλβανικής δικαιοσύνης ήταν για ακόμη μια φορά αρνητική, καθώς ο δικαστής απέρριψε την έφεση, αποφασίζοντας την μη μεταβολή του μέτρου της προφυλάκισης.

Σύμφωνα με το himara. gr, οι δικηγόροι του Μπελέρη, όπως και σε κάθε έφεση που έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα, ζήτησαν την αποφυλάκισή του με το μέτρο της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα, μια εξέλιξη που θα έλυνε και τον γόρδιο δεσμό της ορκωμοσίας του ως δημάρχου, όλες όμως οι εφέσεις προσκρούουν στο κούφιο επιχείρημα των δικαστών ότι υπάρχει κίνδυνος διαφυγής του από τη χώρα.

Σήμερα το παρόν στη δικαστική αίθουσα έδωσε και ο ίδιος ο Φρέντη καθώς και η Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα κα Κωνσταντίνα Καμίτση. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι επόμενες νομικές κινήσεις του Μπελέρη θα συνεχιστούν στο ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας. Πλέον ο δήμαρχος της Χιμάρας κρατείται εδώ και 62 ημέρες στη φυλακή με την ανυπόστατη κατηγορία της συνέργειας σε εξαγορά ψήφων.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί