• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Αέρας» στα πανιά των Τούρκων τα ψέματα του ΝΑΤΟ – Τι δήλωσε ΞΑΝΑ ο Τσαβούσογλου για την Ελλάδα

«Αέρας» στα πανιά των Τούρκων τα ψέματα του ΝΑΤΟ – Τι δήλωσε ΞΑΝΑ ο Τσαβούσογλου για την Ελλάδα

Θα πάρει στήριξη ξανά από ΜΜΕ εντός Ελλάδας;;;;

Νέα επίθεση εναντίον της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστηρίζοντας πως η Αθήνα αρχικά συμφώνησε να ξεκινήσει τεχνικός διάλογος και στην συνέχεια έκανε πίσω, την ώρα που ακόμα και αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ άδειασαν τον Στόλτενμπεργκ…

Διαβάστε ΕΔΩ τι συνέβη χθες με την ύπουλη κίνηση του ΓΓ του ΝΑΤΟ.

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες έλαβε μια πρωτοβουλία. Ζήτησε τη γνώμη μας για τη διεξαγωγή τεχνικών διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα. Απαντήσαμε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι για διάλογο. … Ο Γενικός Γραμματέας ζήτησε την γνώμη της Ελλάδας. Οι Έλληνες απάντησαν «καλό», μετά από αυτό ο Γενικός Γραμματέας έκανε μια δήλωση. Αλλά η Ελλάδα αρνήθηκε αυτήν τη δήλωση. Εν τω μεταξύ, ο Στόλτενμπεργκ δεν είπε ψέματα. Η Ελλάδα είπε ψέματα … Αρχικά είπαν «καλά» και μετά αποσύρθηκαν τα λόγια τους» τόνισε.

Άραγε συγκεκριμένες ιστοσελίδες εντός συνόρων θα στηρίξουν ξανά την τουρκική προπαγάνδα, υιοθετώντας την και αναμεταδίδοντάς την;;;

Μάλιστα, για ακόμη μια φορά ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε τη χώρα μας πως δεν είναι ανοιχτή σε διάλογο.

«Η Ελλάδα (επειδή δεν ήταν ειλικρινής στη διαμεσολαβητική προσπάθεια του ΝΑΤΟ) μας έδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν επιθυμεί διάλογο» είπε ο Τούρκος αξιωματούχος, κάνοντας μια ακόμη απόπειρα να κατηγορήσει την Ελλάδα για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο στα μάτια της διεθνούς κοινότητας.

«Εάν η Ελλάδα περιμένει να παραιτηθούμε των δικαιωμάτων μας στην Ανατολική Μεσόγειο και να δεχτούμε τους όρους της, θα απογοητευτεί» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Sabah στην αγγλόφωνη έκδοσή της.