1.500 αστυνομικοί και η ΕΚΑΜ για τη φιέστα Ράμα στην Αθήνα! Φοβούνται κάτι; vid

Δεν ξανάγινε! Ηγέτης ξένης χώρας πραγματοποιεί μη επίσημη επίσκεψη, υπό την ανοχή της κυβέρνησης, για να κάνει προεκλογική φιέστα στην πρωτεύουσα!

Με το Μαξίμου να δηλώνει ενοχλημένο αλλά να μην είναι διατεθειμένο να εμποδίσει τον Αλβανό πρωθυπουργό να μεταβεί στην Αθήνα, κορυφώνονται οι ετοιμασίες για την ομιλία Έντι Ράμα.

Υπολογίζεται πως χιλιάδες άτομα αλβανικής καταγωγής θα συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του Αλβανού ηγέτη.

Θυμίζουμε πως μετά από ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς στο «τραπέζι» «έπεσε» και η πρόταση της πλατείας Συντάγματος, ο Έντι Ράμα θα μιλήσει σε κλειστό γήπεδο στο Γαλάτσι.

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα από τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, πρόκειται να «επιστρατευτούν» τουλάχιστον 1.500 αστυνομικοί, ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) θα ακροβολιστούν στα γύρω κτίρια!!

Η περιβόητη ομιλία που θα έχει χαρακτηριστικά…πανηγυριού, αφού θα τραγουδήσουν κιόλας καλλιτέχνες, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί