Ζήνα Κουτσελίνη: “Λύγισε” στον αέρα μιλώντας για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Λευκά λουλούδια στη θέση του δημοσιογράφου, vid

Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γιώργο Καραϊβάζ, μέσα από την εκπομπή της στο Star, στην οποία ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος εργαζόταν. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ξεκίνησε με το τραγούδι “Αχ χελιδόνι μου” και ένα βίντεο με φωτογραφίες του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ στη θέση που καθόταν ο δημοσιογράφος υπήρχε ένα μπουκέτο με […]

Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γιώργο Καραϊβάζ, μέσα από την εκπομπή της στο Star, στην οποία ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος εργαζόταν. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ξεκίνησε με το τραγούδι “Αχ χελιδόνι μου” και ένα βίντεο με φωτογραφίες του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ στη θέση που καθόταν ο δημοσιογράφος υπήρχε ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια.

“Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος: Έλα μωρέ Ζήνα… Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος. Έγραψα κάποια στιγμή όταν βρήκα τη δύναμη ότι ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα…” είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ με τρεμάμενη φωνή.

“Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του με έγκυρο και αληθινό ρεπορτάζ. Μου έπιασε το χέρι και μου είπε είμαστε συνοδοιπόροι…” συνέχισε, λέγοντας πως μέσα στο Σαββατοκύριακο πήρε περίπου 70.000 μηνύματα. Όλα, όπως είπε η παρουσιάστρια, ήταν μηνύματα αγκαλιάς.

“Ήμασταν η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι, όμως είμαστε εδώ. Θα προχωρήσουμε και θα σας πω πολύ όμορφα περιστατικά στην πορεία. Έχουμε πολύ όμορφα να σας δείξουμε για να δείτε την αλήθεια, την ταπεινότητα, την ευλογία του Γιώργου…” ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

enikos

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί