Όπως ανέφερε για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αίρονται από σήμερα 15/6 οι απαγορεύσεις των πτήσεων από Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία .
Ωστόσο, διατηρούνται οι απαγορεύσεις για πτήσεις από Τουρκία και Μεγάλη Βρετανία.
Σύμφωνα με το skai, ο κ. Θεοχάρης προσέθεσε ότι απευθείας πτήσεις θα γίνονται από την 1η Ιουλίου.
Επίσης, τόνισε ότι τα χερσαία σύνορα ανοίγουν σε δυο φάσεις. Από σήμερα με Βουλγαρία και σε 15 μέρες ο στόχος είναι να ανοίξουν με Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
Επεσήμανε, δε, ότι τουλάχιστον 70 εκατομμύρια θα πάνε για το πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού, εκ των οποίων τα 30 εκατομμύρια για το προγράμματος του υπουργείου Τουρισμού.
Υπενθυμίζεται ότι από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, επιτρέπονται όλες οι πτήσεις, ενώ διατηρείται η απαγόρευση από Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βρετανία, Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
Επίσης, οι πτήσεις θα χωρίζονται σε προερχόμενες από «πράσινες» και «κόκκινες» χώρες .
Στις πτήσεις από τις «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ» στην Αθήνα θα γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα γίνονται μοριακά τεστ σε όλους τους επιβάτες.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέση Ανατολή: Ο Πούτιν και ο πρόεδρος των ΗΑΕ συζήτησαν για την κατάσταση στην περιοχή
- «Έκπληκτο» δηλώνει το Παρίσι από τις επικρίσεις Τραμπ για έλλειψη συνεργασίας στον πόλεμο με το Ιράν
- Ένας νεκρός και πάνω από 50 τραυματίες από πυρκαγιά σε μεγάλο πετροχημικό εργοστάσιο στη Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)
- Στο Παρίσι ο Θ. Πλεύρης – Στο επίκεντρο το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης
- Σειρά εκρήξεων φέρεται να ακούστηκε στο κέντρο της Τεχεράνης
- «Cape Fear»: Η Έιμι Άνταμς και ο Χαβιέ Μπαρδέμ στο εκρηκτικό τρέιλερ του νέου ριμέικ
- Απειλή αποκλεισμού του Ισραήλ από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του νόμου για τη θανατική ποινή
- Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ισπανοί: Βρήκαν τεράστια υπόγεια σήραγγα που ένωνε Μαρόκο και Ισπανία (Photo)
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
- Πυρά Μάντζου για την προ ημερησίας: «Φυγομαχεί ο Κ. Μητσοτάκης»









