• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΧΡΗΜΑ
  • Ξεκινά σήμερα, η ημερίδα με θέμα «Συνεργασία Εμπορευματικών Κέντρων – Λιμένων, Ευρωπαϊκή Εμπειρία, Προκλήσεις»

Ξεκινά σήμερα, η ημερίδα με θέμα «Συνεργασία Εμπορευματικών Κέντρων – Λιμένων, Ευρωπαϊκή Εμπειρία, Προκλήσεις»

Ανοίγουν σήμερα οι εργασίες της ημερίδας για τα ελληνικά λιμάνια και τα εμπορευματικά κέντρα με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και άλλων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς και έχει ως θέμα τη «Συνεργασία Εμπορευματικών Κέντρων – Λιμένων, Ευρωπαϊκή Εμπειρία, Προκλήσεις». Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει από κοινού η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η EUROPLATFORMS, η ΕΛΙΜΕ και ο ΕΕΣΥΜ.

Ιδιαίτερη αναφορά αναμένεται να υπάρξει στη συνεργασία και την αλληλοσυμπληρούμενη δράση μεταξύ των Εμπορευματικών Κέντρων (Logistics Centres) και των Λιμένων, μέσα από την παρουσίαση της ευρωπαϊκής εμπειρίας από τα μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εμπορευματικών Κέντρων (Europlatforms).

Παράλληλα, θα εξεταστεί η ελληνική εμπειρία και οι προκλήσεις, καθώς και οι δράσεις και τα σχέδια συνεργασίας Ελληνικών Λιμένων και Εμπορευματικών Κέντρων. Χαιρετισμό στην ημερίδα, η οποία ξεκινά στις 09:30, θα απευθύνει ο γγ του υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...