Θεσσαλονίκη: Συνάντηση για το παρόν και το μέλλον του ΟΑΣΘ

Θέματα που αφορούν την εκκαθάριση, τον εκσυγχρονισμό και την εξυγίναση του ΟΑΣΘ, καθώς και τη μετάβασή του στη νέα εποχή,

τέθηκαν επί τάπητος σε σημερινή σύσκεψη στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης, και ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης.

Ο κ. Σπίρτζης, ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου που έχει εκπονηθεί ώστε ο ΟΑΣΘ να εισέλθει στην ψηφιακή εποχή, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά και τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από τη διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού.

Εξετάστηκε, δε, η δυνατότητα να επιταχυνθεί η ενεργοποίηση της εταιρίας Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (Α.ΣΥ.Θ), του νέου δημόσιου φορέα που θα διαδεχθεί τον ΟΑΣΘ, το αργότερο μέχρι το Δεκέμβριο του 2019, όπως προβλέπεται από το νόμο 4482/17.

Νέα συνάντηση εργασίας για τα ζητήματα του Οργανισμού έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu