Τα νέα εκβιαστικά μέτρα της κυβέρνησης, που ουσιαστικά αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από εστίαση και λιανεμπόριο, έχουν αναδείξει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο «αφήγημα» κυβέρνησης και ειδικών.
Μόλις χθες συμπληρώθηκε μία εβδομάδα που βρίσκεται σε ισχύ η υποχρέωση των ανεμβολίαστων να μπαίνουν μόνο με εργαστηριακό τεστ σε καταστήματα, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες και ήδη έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες από μαγαζάτορες.
Άνθρωποι της αγοράς καταγράφουν μία κατακόρυφη πτώση της κίνησης στα μαγαζιά τους που ξεπερνά το 50%.
Μάλιστα ο πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης -και όχι κάποιος τυχαίος με τον κλάδο- αποκάλυψε στον «αέρα» του OPEN ότι η μείωση στην προσέλευση πελατών μειώθηκε -κρατηθείτε- κατά 80%!!!!
Η πτώση της κίνησης είναι τεράστια και εξηγεί γιατί άμεσα οι άνθρωποι της εστίασης πρόκειται να ξεκινήσουν διαμαρτυρίες αρχής γενομένης από την 16η Νοεμβρίου.
«Μετά τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα η πίεση είναι μεγάλη. Η μείωση της επισκεψιμότητας για τις καθημερινές είναι τουλάχιστον 80%. Είναι πολύ δύσκολο τώρα κάποιος να πάει να κάνει rapid test για να πιει έναν καφέ. Άρα ζητάμε μέτρα οικονομικής στήριξης για να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας και να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας και μιλάμε για 400.000 εργαζομένους».
Εφόσον η μείωση είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ -όπως είπε αυτολεξεί ο ίδιος ο πρόεδρος καταστηματαρχών- 80%, τότε που είναι τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων, που υποτίθεται στον ενήλικο πληθυσμό αποτελούν πλειοψηφία;;;
Κάτι δεν «κολλάει» εδώ και δυστυχώς για κάποιους με τα νέα μέτρα μιλάνε πλέον τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και οι ΑΡΙΘΜΟΙ.
Δείτε το επίμαχο σημείο από το 3:00 μέχρι και το 3:56 του βίντεο:
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο