Συνέργιες για την προβολή, της Ελλάδας στην Ινδία

Με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής στην Ινδία και την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού από τη χώρα αυτή στην Ελλάδα,

οι Mtc Group και Namaste Grecce ενώνουν δυνάμεις για την οργάνωση ειδικών προωθητικών ενεργειών για λογαριασμό των περιοχών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρία συμβούλων. Με έδρα τη Βομβάη και γραφεία στην Αθήνα, η εταιρεία Namaste Greece παρέχει σε Ινδούς τουρίστες όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστούν στην Ελλάδα μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες, την Skylines.

Στην κοινή ανακοίνωση των δύο εταιριών αναφέρεται ότι «οι συνέργειες μεταξύ εξειδικευμένων φορέων αποτελούν την καλύτερη εγγύηση απόδοσης των προσπαθειών για την ενίσχυση του τουρισμού προς την Ελλάδα, με γνώμονα , κυρίως, την ποιοτική του διάσταση».

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, η Ινδία αποτελεί πλέον την έκτη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο, έχοντας αφήσει τη Γαλλία στην έβδομη θέση. Το ΑΕΠ της χώρας αυτής αυξήθηκε στα 2,59 τρισεκατομμύρια δολάρια στα τέλη του 2017, ενώ η Παγκόσμια Τράπεζα υπολογίζει ότι στη διάρκεια του 2018 θα ξεπεράσει και τη Βρετανία.

Τα τελευταία χρόνια η ινδική οικονομία αναπτύσσεται ταχύτερα ακόμα και από την κινεζική ενώ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι ζήτημα χρόνου να γίνει η πέμπτη οικονομική δύναμη , με προοπτική, όπως προβλέπει η βρετανική εταιρία συμβούλων CEBR , να φτάσει στην τρίτη θέση το 2023.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί