Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Χανίων ο αναμενόμενος αριθμός των επιβατών θα φθάσει τους 143,000 ενώ σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η λίστα πλοίων και επιβατών μπορεί να μεταβληθεί δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξουν και έκτακτες προσεγγίσεις
Η πρώτη άφιξη αναμένεται στις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν και στη Σούδα θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit», το οποίο όμως δεν θα μεταφέρει επιβάτες κρουαζιέρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού ταμείου «η πλοιοκτήτρια εταιρεία, επέλεξε το λιμάνι της Σούδας προκειμένου να κάνει ανακαίνιση στην επίπλωσή του πλοίου, δεδομένης της εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί, ως αποτέλεσμα της καλής εξυπηρέτησης που παρέχεται στα πλοία που ελλιμενίζονται σε αυτό. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ναυτικό του πράκτορα, τα έπιπλα που θα αντικαταστήσει το πλοίο, θα παραχωρηθούν στον δήμο Χανίων, προκειμένου αυτός με τη σειρά του να τα διαθέσει στα κοινωφελή ιδρύματα της πόλης».
Τον μήνα Απρίλιο αναμένονται στη Σούδα 6 πλοία, τον Μάιο 13, τον Ιούνιο 12, τον Ιούλιο 9, τον Αύγουστο 10, τον Σεπτέμβριο 11, τον Οκτώβριο 6 και τον Νοέμβριο 3 κρουαζιερόπλοια.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις κατοικιών σε περιοχές της Αττικής
- Συνάντηση του Σίσι με ηγέτες πολλών χωρών, στο περιθώριο της διεθνούς συνόδου στην Αίγυπτο
- ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σίσι υποδέχτηκε τον Τραμπ
- Σημαντική δήλωση Λαβρόφ για τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Συρία
- Ζαχαριάδης: Επίδειξη τραμπικής ρητορικής από τον Κυρ. Μητσοτάκη
- Σε κατάσταση επιφυλακής ο πακιστανικός στρατός
- Προσγειώθηκε στην Αίγυπτο ο Τραμπ: Από ώρα σε ώρα η κρίσιμη σύνοδος για τη Γάζα, vid
- Ανοίγει ο δρόμος για την εισαγωγή υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στη Γερμανία
- Μυστηριώδης ισχυρή έκρηξη στο Κάιρο λίγο πριν τη σύνοδο για τη Γάζα, vid
- «Ο τζιχαντισμός και ο αντισημιτισμός απέτυχαν», δήλωσε από το Ισραήλ ο πρόεδρος των ΗΠΑ