Πτωτικά ξεκίνησε η Αθήνα, ωστόσο η διακίνηση χαμηλού τζίρου υποδεικνύει ότι, οι επενδυτές τηρούν την στάση αναμονής πριν απο την δημοσίευση των οικονομικών καταστάστεων εξαμήνου στις τράπεζες.
Οι ξένοι επενδυτές θέλουν να δουν την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ελληνικές τράπεζες καθώς τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο θα τεθούν και οι νέοι-στόχοι σε ότι αφορά τα κόκκινα δάνεια. Πτωτικά συνεχίζει και η ιταλική αγορά η οποία κινείται αντίθετα απο τις διεθνείς αγορές που καταγράφουν κέρδη. Πριν απο λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 733, 29 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,55%. Με πτώση 1,52% η μετοχή της Alpha bank στα 1,682 ευρώ.
Πτώση 1,30% για την Eurobank στα 0,76 ευρώ. Βουτιά 2,55% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,446 ευρώ.
Εκτός διαπραγμάτευσης η μετοχή της Εθνικής για τρεις συνεδριάσεις καθώς θα ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου με το reverse split. ( 1 νέα για κάθε 10 παλιές μετοχές ). Με πτώση 0,44% ο ΟΤΕ στα 11,10 ευρώ. Με απώλειες 0,.73% ο ΟΠΑΠ στα 9,5 ευρώ. Με πτώση 0,61% η μετοχή της Μυτιληναίος στα 8,18 ευρώ.Κέρδη 1,105 για την Lamda στα 6,46 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 2,3 εκατ. ευρώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















