«Οι Σουηδοί αγαπούν την Ελλάδα»

Στους σημαντικότερους ελληνικούς προορισμούς που είχαν δυναμική παρουσίαση

και μεγάλη συμμετοχή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που πραγματικά ενθουσίασε το κοινό και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού στο περίπτερό της φιλοξένησε πλούσιες εκδηλώσεις, με παραδοσιακούς χορούς, μουσική και γευσιγνωσία. Εξίσου σημαντική ήταν και η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αντίστοιχες εκδηλώσεις για την τοπική γαστρονομική κουλτούρα του προορισμού, αλλά και άλλες εκδηλώσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον των Σουηδών.

 

   Η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία συνεχίζει την παρουσία της στις εκθέσεις PANORAMA της Σουηδίας, στηρίζοντας έτσι ένα σημαντικό δημογραφικά κομμάτι για τον εισερχόμενο ποιοτικό τουρισμό της περιοχής, είχε επίσης πολύ καλή παρουσία. Σημαντική παρουσίαση είχε όπως κάθε έτος η Περιφέρεια Κρήτης, ένας από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς των Σουηδών.

   Τέλος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία παραδοσιακά τιμά τους Σκανδιναβούς επισκέπτες της, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά με τους πιστούς της φίλους, και να ανανεώσουν το ραντεβού τους στους φιλόξενους προορισμούς της για το επερχόμενο καλοκαίρι.

   Από τους παραδοσιακούς προορισμούς της έκθεσης στη Στοκχόλμη, ο δήμος Χερσονήσου, Κω και Αλοννήσου, επίσης, έδωσαν το παρόν, όπως κάθε χρόνο, από τη διοργάνωση της πρώτης σχεδόν Panorama στην Στοκχόλμη το 2014, ενισχύοντας τους δεσμούς τους με τους Σουηδούς επισκέπτες τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί