Οι Έλληνες εφοπλιστές «ψηφίζουν» ΠΟΥΤΙΝ: Μεταφέρουν τα περισσότερα φορτία από την Ρωσία

Από τα 241 πλοία που έχουν αναχωρήσει από ρωσικά λιμάνια το 25% ήταν ελληνικής ιδιοκτησίας

Οι Έλληνες εφοπλιστές αδιαφορούν για τις διεθνιστικές πρακτικές της κυβέρνησης και την τυφλή υπακοή στις επιταγές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, τα οποία θέλουν να ξεκινήσουν πόλεμο με την Ρωσία, προκαλώντας ταυτόχρονα φτώχεια στην Ευρώπη.

Όπως μεταδίδεται, τα ελληνικής και κινεζικής ιδιοκτησίας χύδην φορτηγά πλοία είναι εκείνα, τα οποία μεταφέρουν εμπορεύματα από τα πέντε ρωσικά λιμάνια  διακίνησης άνθρακα!

Αυτό αναφέρει η Lloyd’s List Intelligence data.

Συγκεκριμένα, από  241 πλοία που έχουν αναχωρήσει από το Ust-Luga, Vostochnyy, Vanino, Nakhodka και Taman, το 25% (!!!!!!!!!!) ήταν ελληνικής ιδιοκτησίας!!!!

Ακολουθεί η Κίνα με 22%, και Νότια Κορέα με 6%, βάσει των στοιχείων.

Μεγαλύτερος προορισμός  για τα φορτία ήταν η Κίνα!

Υπογραμμίζεται δε πως η πλειονότητα των χύδην φορτηγών πλοίων που ταξιδεύουν από τα μεγαλύτερα ρωσικά λιμάνια και μεταφέρουν  άνθρακα ήταν panamaxes/ kamsarmaxes, ακολουθούμενα από supramax/ultramax πλοία.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαγορεύσει την αγορά, την εισαγωγή ή μεταφορά άνθρακα και άλλων στερεών ορυκτών καυσίμων από το Ρωσία  από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, σε πλαίσιο του πέμπτου γύρου κυρώσεων κατά της Ρωσίας, αλλά χαλάρωσε τους περιορισμούς τον Σεπτέμβριο.

photo eurokinissi

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί