Ο Ρέγκλινγκ έριξε “καρφιά” στην κυβέρνηση

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, δήλωσε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά στην Καθημερινή της Κυριακής.

Έφτασε το τέλος του Τρίτου Μνημονίου, αλλά ο Ρέγκλινγκ έριξε καρφιά στην κυβέρνηση. Όλα αυτά που δήλωσε στην Καθημερινή, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν έντασης το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Οι επίμαχες δηλώσεις

Η Ελλάδα όχι μόνο διέκοψε αλλά και αντέστρεψε τις μεταρρυθμίσεις κατά το πρώτο μισό του 2015, επεισόδιο που κοστολογείται έως 200 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σχόλιο: Πράγματι πολύ σοβαρά τα όσα είπε ο Κλάους Ρέγκλινγκ. Τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ…είναι πολλά χρήματα!

Ο επικεφαλής του ESM, παρακάτω στην συνέντευξη που παραχώρησε, σημείωσε ότι η βοήθεια προς την Ελλάδα, δεν προήθλε μόνο από την ευρωζώνη, αφού το 2012 ιδιώτες κούρεψαν το ελληνικό χρέος κατά 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια ο Ρέγκλινγκ, δεν έλειψε να ευλογήσει τα γένια του και δήλωσε:

Νομίζω είναι δικαιολογημένο να πούμε ότι η Ευρώπη συμμετείχε στην μεγαλύτερη πράξη αλληλεγγύης που έχει δει ποτέ ο κόσμος

Σχόλιο: Τι είδους αλληλεγγύη είναι αυτή που έκανε τον ελληνικό λαό να πεινάει στην κυριολεξία και που έκανε ανθρώπους να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια; Δεν είναι λίγοι, εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα, δεν έπρεπε ποτέ να μπει στην περιπέτεια των Μνημονίων και όχι άδικα!!!

Τα Μνημόνια έστειλαν την χώρα μας, πολλά χρόνια πίσω.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί