Έξι ελληνικές εταιρείες, στη Διεθνή Έκθεση, της Κολωνίας

Έξι ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών,

Ειδών Κατασκήνωσης-Κάμπινγκ, Εξοπλισμού και Επίπλων Κήπου, spoga+gafa 2018, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας.

Πρόκειται για τις εταιρείες Coral Gas SA, Great-Trade Exhibitions & Exports-Consulting, Metaxakis Athan ABEE, Plastona SA, Quality Trading International Exporters Importers-Manufacturers Mon. Ike και VIOMES SA, οι οποίες, με τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη έκθεση, είχαν την δυνατότητα να διεισδύσουν σε νέες αγορές και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους ενισχύοντας τις πωλήσεις τους.

Στη spoga+gafa 2018 έλαβαν μέρος 2.152 εταιρείες, εκ των οποίων οι 322 από τη Γερμανία και οι 1.830 από άλλες χώρες. Οι εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους στα 230.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου σε 40.000 εμπορικούς επισκέπτες από 114 χώρες.

Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο πραγματοποιήθηκαν θεματικές εκδηλώσεις όπως οι «The Smart Gardening World» και «Τhe IVG Power Place Akku», οι οποίες εστίαζαν σε καινοτόμες προτάσεις και λύσεις για τον κήπο με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Η έκθεση spoga+gafa θα ανοίξει ξανά τις πύλες της από την 1η έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στην έκθεση, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί