Έτσι γιορτάζουν το τέλος των μνημονίων: Τάζουν δεκάδες χιλιάδες «προεκλογικές» προσλήψεις στο Δημόσιο

Δεν χάνουν χρόνο στο Μαξίμου και ήδη ετοιμάζονται για τις προεκλογικού τύπου προσλήψεις στο Δημόσιο.

 

Όπως διαβάζουμε στο taxheaven, ξεκίνησε σήμερα 1/8/2018 και ώρα 14:00 μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».

Για πολλούς Έλληνες εξακολουθεί να αποτελεί «όνειρο» μία…σίγουρη θέση στο Δημόσιο, κατά προτίμηση σε μία όσο το δυνατόν ευκολότερη θέση. 

Αυτό δείχνει να εκμεταλλεύονται, υποσχόμενοι νέο μπαράζ προσλήψεων με λεφτά που προέρχονται από τους υπέρογκους φόρους στις επιχειρήσεις και όχι μόνο. 

Βλέπουμε πως υπό τις παρούσες συνθήκες γίνεται μεγάλος…αγώνας στην κυβέρνηση προκειμένου επανακτηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα χαμένα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με πάνω από 30.000 προσλήψεις στο Δημόσιο , αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, στο Μαξίμου διαλέγουν να γιορτάσουν το «τέλος των μνημονίων», την ώρα που ήδη εκκρεμούν προσλήψεις στον νευραλγικό τομέα της εκπαίδευσης.

Αναμένουμε και τις εξαγγελίες που θα κάνει από την Θεσσαλονίκη στην επερχόμενη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με φόντο πάντα τις εκλογές του 2019, δίχως να αποκλείεται ένα νέο πακέτο «υποσχέσεων» που θα αφορά επιδόματα, προσλήψεις στο δημόσιο και αυξήσεις μισθών.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί