Επικράτησαν οι αδελφοί Καλλιτσάντση στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ – Με το 52,916% των μετοχών

Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπόμπολα, και την κυριαρχία της (και) στον κατασκευαστικό τομέα, αποτελεί η επικράτηση των αδερφών Αναστάσιου και Δημήτρη Καλλιτσάντση στην μάχη για τον έλεγχο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

 

​Κατά την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο το 52,85% των μετόχων υπερψήφισε την πρόταση Καλλιτσάντση​, με την ψήφο των ξένων θεσμικών να συμβάλει καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο που σχηματίστηκε μετά την ​υπερψήφιση της ​πρότασης των αδερφών Καλλιτσάντση, τη θέση προέδρου κατέχει ο Γιώργιος Προβόπουλος και διευθύνων σύμβουλος ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης. Στο ΔΣ μετέχουν ​της Ελλάκτωρ​ επίσης οι κκ Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Δέσποινα Μαρκάκη, Αλέξης Κομνηνός, Τάκης Δουμάνογλου, Μιχάλης Κατούνας και Ιορδάνης Αϊβάζης.

Η ​δυναμική παρέμβαση Καλλιτσάντση με την πρωτοβουλία Change4Ellaktor ​είχε στόχο την ανάκληση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου ​και υπερψηφίστηκε από το 52,85% των μετοχών. Κατά της πρότασης ψήφισε το 46,8% των μετόχων (στη γενική συνέλευση εκπροσωπήθηκε το 78% των μετόχων, ποσοστό ρεκόρ για τέτοιου είδους διαδικασίες).

Σημειώνεται ότι οι αδερφοί Καλλιτσάντση το τελευταίο διάστημα επένδυσαν πάνω από 50 εκατ. ευρώ αγοράζοντας μετοχές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ως έμπρακτη κίνηση εμπιστοσύνης στις δυνατότητες και προοπτικές της εταιρίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί