Με περιορισμένες ανοδικές διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 913,24 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,08%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,05 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,05%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,30%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Cenergy(+2,12%), της Πειραιώς (+1,70%), των ΕΛΠΕ (+1,62%) και του ΟΛΠ(+1,17%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Fourlis(-1,38%), της Jumbo(-0,96%) και της Τέρνα Ενεργειακή (-0,52%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Κατασκευών (+0,77%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (+0,72%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Υγείας (-3,77%) και των Προσωπικών Προϊόντων(-0,79%).
Ανοδικά κινούνται 36 μετοχές, 20 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Minerva+9,22% και Fieratex+5,66%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΙΑΣΩ-3,77% και MIG(-2,64%).
photo:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Θα δημοσιοποιούνται οι φορείς που αποδεικνύονται ασυνεπείς
- Ύποπτες εκρήξεις στην Ουγγαρία! Άνθρωπος του Πούτιν: «Δέχεται επίθεση λόγω της ειρηνευτικής συνόδου», video
- Κεντρική Μακεδονία: Προειδοποιήσεις για εμφάνιση νέας εστίας γρίπης των πτηνών
- Ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου κυκλοφορεί με διαμάντι 2 καρατίων στο μάτι του – Δείτε βίντεο
- Ποιός συστατικό εξετάζει να απαγορεύσει η Ε.Ε. λόγω αυξημένου κινδύνου πρόκλησης καρκίνου
- Η Παγκόσμια Τράπεζα αποτιμά το κόστος της ανοικοδόμησης της Συρίας στα 216 δισ. δολάρια ΗΠΑ
- Οργή στην Κορσική: Βανδάλισαν και αποκεφάλισαν άγαλμα της Παναγίας, vid
- Κρεμλίνο: Θέλει σοβαρή προετοιμασία η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ, θα πάρει χρόνο
- Διασύνδεση αγοράς εργασίας – σχολείων: Μητρώο εθελοντών ψηφιακής διακυβέρνησης στην Κεντρική Μακεδονία
- Παρέμβαση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη