Ασθενείς ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου.
Μεγάλες πιέσεις δέχεται η μετοχή της ΔΕΗ, ενώ στήριγμα στην αγορά δίνουν οι μετοχές της Εθνικής και της Coca Cola HBC.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 845,54 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,18%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,15 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,30%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,55%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC(+1,19%), της Lamda Development(+1,10%) και της Εθνικής (+1,10%) .
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ (-7,32%), της ΑΔΜΗΕ(-1,46%) και της Viohalco(-1,38%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης των Τροφίμων(+1,18%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει ο δείκτης των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας(-1,46%).
Ανοδικά κινούνται 38 μετοχές, 19 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: ΕΛΓΕΚΑ +9,84% και Attica Bank+6,46%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Revoil-13,33% και Λανακάμ-8,32%.
photo:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις κατοικιών σε περιοχές της Αττικής
- Συνάντηση του Σίσι με ηγέτες πολλών χωρών, στο περιθώριο της διεθνούς συνόδου στην Αίγυπτο
- ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σίσι υποδέχτηκε τον Τραμπ
- Σημαντική δήλωση Λαβρόφ για τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Συρία
- Ζαχαριάδης: Επίδειξη τραμπικής ρητορικής από τον Κυρ. Μητσοτάκη
- Σε κατάσταση επιφυλακής ο πακιστανικός στρατός
- Προσγειώθηκε στην Αίγυπτο ο Τραμπ: Από ώρα σε ώρα η κρίσιμη σύνοδος για τη Γάζα, vid
- Ανοίγει ο δρόμος για την εισαγωγή υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στη Γερμανία
- Μυστηριώδης ισχυρή έκρηξη στο Κάιρο λίγο πριν τη σύνοδο για τη Γάζα, vid
- «Ο τζιχαντισμός και ο αντισημιτισμός απέτυχαν», δήλωσε από το Ισραήλ ο πρόεδρος των ΗΠΑ