O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 728,09 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,45%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,55 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,29%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,89%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (+2,56% στα 16,820 ευρώ), της Viohalco (+1,70% στα 2,995 ευρώ), της ΕΥΔΑΠ (+1,49% στα 5,440 ευρώ) και των ΕΛΠΕ (+1,27% στα 7,170 ευρώ).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν (-0,61% στα 19,580 ευρώ), της Τέρνα Ενεργειακή (-0,35% στα 5,760 ευρώ) και του ΟΤΕ (-0,27% στα 11,130 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (+1,21%) και του Πετρελαίου (+0,68%), ενώ μικρή πτώση καταγράφει ο δείκτης των Τηλεπικοινωνιών (-0,27%).
Ανοδικά κινούνται 30 μετοχές, 10 πτωτικά και 5 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κανάκης +3,61% και Κλουκίνας-Λάππας +2,74%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ειδησεοφωνική Ελλάς -10,81% και Unibios -10,32%.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









