O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 622,57 μονάδες σημειώνοντας ήπια άνοδο 0,52%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,25 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,64%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,86%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν(+1,89%), της Coca Cola HBC (+1,67%), της Viohalco(+1,61%) και της Πειραιώς (+1,49%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές τηςς Fourlis(-2,37%), της Jumbo(-1,76%), της Grivalia Properties(-1,06%) και της ΕΧΑΕ (-1,05%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Εμπορίου(+2,59%) και των Τροφίμων(+1,64%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (-3,97%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-1,49%).
Ανοδικά κινούνται 38 μετοχές, 15 πτωτικά και 17 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Κέκροψ+6,67% και Εκτέρ+3,74%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Έλαστρον-4,58% και Alpha Αστικά Ακίνητα -3,39%.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο