επιμένει ο καθηγητής Οικονομικών, Διονύσης Χιόνης, θεωρώντας ότι πολύ σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη σε νέα αδιέξοδα, όπως άλλωστε συμβαίνει αυτές τις μέρες με τις τραπεζικές μετοχές.
Σε πρόσφατη ομιλία του ο καθηγητής επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει δημοσιονομικό πρόγραμμα διάρκειας 50 ετών, όπως αυτό που επιβλήθηκε από τους δανειστές στην Ελλάδα διαπιστώνοντας «πασιφανή σκοπιμότητα» από την πλευρά των δανειστών.
Τα ελατήρια της οποίας βέβαια κινούνταν από την περίοδο που η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με επαχθή ισοτιμία δραχμής έναντι του ευρώ. «Όλοι δοξάζουμε τον Καραμανλή που μας έβαλε στην Ευρώπη αλλά κανείς τον Σημίτη που μας έβαλε με τέτοιους όρους στο ενιαίο νόμισμα» είπε σημειώνοντας ότι το νόημα των επικείμενων Ευρωεκλογών είναι: «Λιγότερη Ευρώπη περισσότερη δημοκρατική νομιμοποίηση».
parapolitika.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φρικιαστική ανακάλυψη στην Ιταλία: Άνοιξαν το φέρετρο 29χρονου μοντέλου και πήραν το κεφάλι της! (Vid)
- Σοκ στον Εύοσμο: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με μια ζώνη γύρω από το λαιμό στο διαμέρισμά της
- Τραγωδία στη Σκύδρα Πέλλας: Σκοτώθηκε 54χρονος οδηγός – Το αμάξι εξετράπη της πορείας του
- Σοκ στο Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια σε σχολείο – Νεκρός ο δράστης
- Νετανιάχου: Το Ιράν θα καταρρεύσει εκ των έσω
- Εθνική Ελλάδας-Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα αλλάξω τώρα ως προπονητής τον τρόπο σκέψης μου»
- Αγωνία στον Ισημερινό: Αλιευτικό με 19 επιβαίνοντες αγνοείται για μέρες
- Δείτε πού σφήνωσε άντρας…μες στη μέση του δρόμου! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Κίνα κατασκευάζει την 1η κινητή υπερ-πλατφόρμα θαλάσσιας έρευνας – Πηγαίνει παντού, ακόμη και σε τυφώνες (Photo)
- ΟΗΕ: Η Κύπρος καταγγέλει νέες αεροναυτικές παραβιάσεις από την Τουρκία το δίμηνο Ιανουαρίου–Φεβρουαρίου









