ΑΒ Βασιλόπουλος: Αποχωρεί από την διοίκηση ο κ. Λεωνίδας

Αποχωρεί στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018 από την ΑΒ Βασιλόπουλος ο Λεωνίδας Βρεττάκος, COO της εταιρείας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Βρεττάκος αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την εταιρεία, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης κοινής πορείας.

Σε σχετική του δήλωση, ο Frans Muller, CEO της Ahold Delhaize, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Βρεττάκο για την αφοσίωση και την θητεία του στην εταιρεία. Έχει αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ‘Αλφα Βήτα και για την Ahold Delhaize, και έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην καθοδήγηση της ‘Αλφα Βήτα καθ’ όλη τη διάρκεια των δύσκολων οικονομικών συγκυριών για την Ελλάδα, οδηγώντας την στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς. Του εύχομαι ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του».

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, σε δήλωσή του αναφέρει: «Ένας κύκλος 21 χρόνων ολοκληρώθηκε, μέσα από μια πορεία συνύπαρξης με εξαιρετικούς ανθρώπους και συνεργάτες στην ΑΒ Βασιλόπουλος. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην εταιρεία, όταν μετράγαμε μόλις 31 καταστήματα και 100 δισ. δραχμές τζίρο, με την ΑΒ στην 6η θέση στην αγορά και αφήνω έναν ηγέτη στον κλάδο, με 2 δισ. ευρώ τζίρο, με υγιή και αυτόνομη ανάπτυξη, με περισσότερα από 430 καταστήματα και με ξεκάθαρη στρατηγική για το μέλλον. Σε αυτά τα 21 χρόνια καταφέραμε πολλά και όλα τα καταφέραμε μαζί, μια ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα! Απόδειξη, τα αποτελέσματα της εταιρείας σε μια αγορά σαν αυτή που βιώνουμε τα τελευταία 8 χρόνια. Η πίστη μου είναι βαθιά ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος με τον κόσμο που διαθέτει, βρίσκεται σε καλά χέρια, γιατί το σημαντικότερό της κεφάλαιο, είναι οι άνθρωποί της. Η δύναμη της είναι το όνομά της, οι πελάτες της, αλλά και το Group στο οποίο ανήκει, που τη θωρακίζει αλλά και τη βοηθάει να πηγαίνει μπροστά. Στο Group συνεργάστηκα με εξαιρετικούς επαγγελματίες αλλά και φίλους, και ξέρω ότι θα σταθούν δίπλα στην εταιρεία σε κάθε της βήμα. Σε αυτήν την ΑΒ Βασιλόπουλος και όλους εσάς – τους φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου, δίνω την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και είστε πάντα στην καρδιά μου”.

Το Λεωνίδα Βρεττάκο θα διαδεχθεί ο Βασίλης Σταύρου, Brand President της Mega Image στη Ρουμανία, ο οποίος θα αναλάβει Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος από την 1η Οκτωβρίου 2018.

Ο Frans Muller, αναφέρει ότι «Είμαστε χαρούμενοι που ο Βασίλης επιστρέφει στην Ελλάδα στο τιμόνι της ‘Αλφα Βήτα, ένα brand το οποίο γνωρίζει αρκετά καλά. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του το 1994, και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την εταιρία σε καλό επίπεδο, εξελισσόμενος μέσα από διάφορες θέσεις στους χώρους των Logistics, της Διασφάλισης Ποιότητας, και της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων. Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο καταλληλότερος για να βοηθήσει την ‘Αλφα Βήτα να διατηρήσει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί