Βουλή, Τασούλας: «Φοβάμαι τον κορωνοϊό»

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.


Κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του ο κ. Τσίπρας ζήτησε να απαντήσει ο πρωθυπουργός αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο. Τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν αναστάτωση στο κοινοβούλιο με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να παρεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να εξηγήσει την διαδικασία όσον αφορά στην δευτερολογία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την απάντηση του πρωθυπουργού:

«Μην μπλέκουμε τη Βουλή σε πολιτικό ανταγωνισμό. Συνηθίζεται να έχει τον τελευταίο λόγο ο πρωθυπουργός. Αυτό δεν σημαίνει πως ο πρωθυπουργός θα μιλήσει 109 φορές, εάν εσείς μιλήσετε 107 φορές. (…) Δεν γίνεται να απαντήσει με το ζόρι όποτε το θέλετε εσείς» είπε με έντονο ύφος ο κ. Τασούλας. Τότε ακούστηκε από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι φοβάστε;» με τον πρόεδρο της Βουλής να απαντά: «Φοβάμαι τον κορονοϊό. Και σας το συνιστώ» ήταν η απάντηση του προέδρου της Βουλής.

enikos, intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί