Τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Βουλγαρία όταν λεωφορείο με εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα και βγήκε από τον δρόμο.
Στους τραυματίες περιλαμβάνονται και Έλληνες.
Το ρουμανικό libertatea, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, επιβεβαίωσε πως οι δύο οδηγοί είναι Ρουμανικής καταγωγής, ενώ οι υπόλοιποι, ελαφρά τραυματίες «δεν είναι υπήκοοι Ρουμανίας».
Το Radio Bulgaria μεταδίδει πως οι οκτώ τραυματίες είναι Ελληνες και επιβεβαιώνει για τους δύο Ρουμάνους οδηγούς. Κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









