ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αδυνατεί να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε πρόταση με περιεχόμενο για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής, του αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας».
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, απαντώντας στις αιτιάσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σχέση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης για την ενίσχυση των πληττόμενων κλάδων της πρωτογενούς παραγωγής, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία.
Παράλληλα, ο κ. Βορίδης σημειώνει πως «ευτυχώς που δεν εισακούεται ο κ. Τσίπρας, γιατί αν είχε εισακουστεί η πρότασή του για οριζόντια μέτρα στήριξης χωρίς ορθολογικές, δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές ενίσχυσης που ακολούθησε η κυβέρνηση, σήμερα ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής θα είχε μείνει χωρίς οποιαδήποτε ουσιαστική στήριξη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του».
«Αντίθετα» προσθέτει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «η κυβέρνηση προσέγγισε το ζήτημα με προσοχή και ουσιαστικό διάλογο, έτσι ώστε κανένας κλάδος που επλήγη από την πανδημία να μη μείνει χωρίς ενίσχυση» και συμπληρώνει: «Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείες μας, γνωρίζουν ποιος πραγματικά μεριμνά για αυτούς και τους στηρίζει».
«Προφανώς, οι κενότητες του κ. Τσίπρα δεν αρκούν ώστε ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία που απεκόμισε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει στην απάντηση του ο κ. Βορίδης.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκεί πάνε τα δισεκατομμύρια των Ευρωπαίων: Θλιβερό ΒΙΝΤΕΟ από την Ουκρανία
- Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φωτογραφίζει την μητέρα του που συναντά πρώτη φορά τον Μέσι
- Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Κίνας για το εμπόριο
- Το Κίεβο φέρεται να προετοίμαζε τρομοκρατικές επιθέσεις στην γέφυρα της Κριμαίας και όχι μόνο
- Βενεζουέλα: Ο στρατός θα εμποδίσει την εγκατάσταση μιας κυβέρνησης “υποδουλωμένης” στις ΗΠΑ
- Από τον Βορρά των Ρώσων: Τεράστια γεωοικονομική αναβάθμιση για την «Αρκούδα»!
- Η σπασμένη κιθάρα του Νόελ Γκάλαχερ των Oasis πουλήθηκε έναντι 332.000 ευρώ
- Καναδάς: Διακόπτει τη διαφημιστική εκστρατεία κατά των δασμών
- Σωκράτης Φάμελλος: Η φοιτητική στέγη πρέπει να είναι ευθύνη της πολιτείας
- Ο Τραμπ αναχωρεί για την Ασία όπου θα συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΓΙΟΡΤΗ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΟΙΚΟΔΟΜΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ









