ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αδυνατεί να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε πρόταση με περιεχόμενο για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής, του αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας».
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, απαντώντας στις αιτιάσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σχέση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης για την ενίσχυση των πληττόμενων κλάδων της πρωτογενούς παραγωγής, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία.
Παράλληλα, ο κ. Βορίδης σημειώνει πως «ευτυχώς που δεν εισακούεται ο κ. Τσίπρας, γιατί αν είχε εισακουστεί η πρότασή του για οριζόντια μέτρα στήριξης χωρίς ορθολογικές, δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές ενίσχυσης που ακολούθησε η κυβέρνηση, σήμερα ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής θα είχε μείνει χωρίς οποιαδήποτε ουσιαστική στήριξη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του».
«Αντίθετα» προσθέτει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «η κυβέρνηση προσέγγισε το ζήτημα με προσοχή και ουσιαστικό διάλογο, έτσι ώστε κανένας κλάδος που επλήγη από την πανδημία να μη μείνει χωρίς ενίσχυση» και συμπληρώνει: «Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείες μας, γνωρίζουν ποιος πραγματικά μεριμνά για αυτούς και τους στηρίζει».
«Προφανώς, οι κενότητες του κ. Τσίπρα δεν αρκούν ώστε ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία που απεκόμισε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει στην απάντηση του ο κ. Βορίδης.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο e-ΕΦΚΑ εγκαινιάζει το νέο DASHBOARD–myEFKA – Η κοινωνική ασφάλιση σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε στρατιωτική υποδομή των Χούθι στο λιμάνι Χοντέιντα
- Εθνική Λυρική Σκηνή: Αποθέωση στην Κίνα για την “Τραβιάτα” του Βέρντι – Δείτε βίντεο
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας
- Eκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για καλύτερη ποιότητα ζωής
- Μόσχα και Μινσκ υιοθετούν «υπεύθυνη προσέγγιση» στο θέμα των πυρηνικών όπλων
- Ιωάννινα: Κρατούμενος στις φυλακές Σταυρακίου έκρυβε δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
- Στις 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με τη ΔΟΕ
- Τρέλα! Άρχισαν να ουρλιάζουν στο πρόσωπο ενός «ιεροκήρυκα» στις ΗΠΑ, video
- Η Πολωνία θα αποφασίσει για την προμήθεια υποβρυχίων