Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παρουσιάσει προβλήματα δεκάδες άνθρωποι, ενώ με ανακοίνωση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου έχουν καταφύγει στο νοσηλευτικό ίδρυμα προς βοήθεια 34 άνθρωποι, εκ των οποίων 20 παιδιά και 14 ενήλικοι, ενώ σήμερα νοσηλεύονται 8 παιδιά και 3 ενήλικοι εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο ανακοινώθηκε ότι μια ασθενής 91 ετών που εισήχθη με σηπτικό σοκ και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στις 18:30 χθες και απεβίωσε σήμερα στις 4:20 τα ξημερώματα, δήλωσε ως τόπο διαμονής της την περιοχή του Αλμυρού και εξετάζεται αν έχει ή συνδέεται με οποιαδήποτε σχέση με τα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Σήμερα από την πλευρά της Εισαγγελίας Βόλου υπήρξε και παρέμβαση για την μόλυνση του νερού στο Ριζόμυλο και στο Στεφανοβίκειο, ώστε να αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν, αφού προκλήθηκαν μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας στον πληθυσμό της περιοχής.
Από τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολγίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρο του ΕΟΔΥ Χρήστο Χατζηχριστοδούλου συνιστάται προς τον πληθυσμό των δύο χωριών να μην πίνει το νερό της βρύσης, να μην το χρησιμοποιεί για μαγείρεμα ούτε και για οποιαδήποτε άλλη χρήση μέχρι να διαπιστωθεί από τις αναλύσεις τι έφταιξε για τη μόλυνση του πόσιμου νερού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
- Τότε θα συναντηθούν κατά πάσα πιθανότητα Μητσοτάκης-Ερντογάν
- Μετρό Νέας Υόρκη vs μετρό Μόσχας! Δείτε απλά το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε
Κύρια Θέματα

















