Βιολογικός πόλεμος από την Τουρκία! «Συναγερμός» στην Λέσβο από τον Δήμαρχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα...

Την πιθανότητα οι δύο παράνομοι μετανάστες που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό λίγες ημέρες αφότου εισέβαλαν στην Λέσβο από την Τουρκία να αποτελούν «εσκεμμένη ενέργεια» της γείτονας επαναφέρει με «κρότο» ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.

«Τα “δώρα” της γείτονος είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνα. Ας σκεφτούν επιτέλους κάποιοι και την πιθανότητα να είναι και εσκεμμένες οι ενέργειες αυτές» γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Βέρρος !

Σχετικές πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τις 11 Απριλίου.

Τα κρούσματα βρέθηκαν στα πλαίσια δειγματοληπτικού ελέγχου, με την ανησυχία στο νησί να είναι διάχυτη!

Ο δήμαρχος δεν έκρυψε την ανησυχία του για πιθανή διασπορά του ιού στην κοινότητα, μέσω των ντόπιων κατοίκων που ήρθαν σε επαφή με τους αλλοδαπούς.

Μάλιστα, μια εξ αυτών, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκαλοχωρίου, περιέθαλψε για κάποιες ώρες τρεις γυναίκες και τα μωρά τους.

Μαζί με 20 κατοίκους της περιοχής πρόκειται να ελεγχθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης. Το ίδιο θα συμβεί και με το σύνολο των 70 νεοεισερχόμενων παράνομων μεταναστών που φιλοξενούνται στην προσωρινή δομή καραντίνας στα Μεγάλα Θέρμα της Λέσβου.

Οι θετικοί στον κορωνοϊό εισβολείς, είχαν φτάσει τα ξημερώματα της Τετάρτης, 6 Μαϊου, έφτασε σε ακτή κοντά στο Καλό Λιμάνι στις βόρειες ακτές της Λέσβου μια βάρκα, στην οποία επέβαιναν  άλλοι 51 από το Κονγκό και το Αφγανιστάν.

Ήταν η πρώτη άφιξη στο νησί μετά από ένα μήνα μηδενικών ροών. Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό!

Τώρα τι θα συμβεί; Θα τους στείλουν στην ηπειρωτική Ελλάδα, προκειμένου να εξαπλωθούν τα κρούσματα; Η κυβέρνηση οφείλει να βρει τρόπο να τους στείλει πίσω στην Μικρά Ασία.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί