«Βάλτε τους σε σπίτια Ελλήνων στις πόλεις» – Ο κορωνοϊός ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι μαζί μαντρωμένοι!!!

 «Είμαστε εκτεθειμένοι στον κορωνοϊό».

Αυτό υποστηρίζουν εκατοντάδες Αφρικανοί αλλοδαποί, που από νωρίς σήμερα το πρωί έχουν καταλάβει την είσοδο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία.

Οι μουσουλμάνοι διεκδικούν «δικαιοσύνη για όλους» και να φύγουν από την Λέσβο για να εξαπλωθούν προφανώς σε όλη την Ελλάδα.

Τελικά ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται και για αυτόν τον λόγο! Οι παράνομοι μετανάστες ξεσηκώνονται και ζητούν αλλαγή STATUS QUO, τουτέστιν μεταφορά ακόμα και σε σπίτια Ελλήνων, κάτι που όπως θα δείτε παρακάτω ζητούν οι αριστεροί.

Νωρίτερα είδαμε πως ο Πέτρος Κωνσταντίνου και η ΚΕΕΡΦΑ ζητούν την μετακίνηση των παράνομων μεταναστών σε σπίτια Ελλήνων στις πόλεις και σε άδεια ξενοδοχεία. Έτσι η λεγόμενη Νέα Τάξη θα μας έχει όλοις μαζί μαντρωμένους.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ:

Μία νεαρή γυναίκα 39 ετών πέθανε σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.
Η δομή μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι οι πρόσφυγες είχαν πρόβλημα με την τροφή που τους παρείχε το κέτεριγκ.Αυτές τις μέρες έτρωγαν όλοι μαζί σε τραπεζαρία στη δομή.

Λέγεται ότι στην δομή δούλευε άτομο που είχε βρεθεί θετικό στον ιό. Εύλογα λοιπόν ερωτηματικά μας απασχολούν. Είχε γίνει έλεγχος στους μετανάστες μετά την ανίχνευση του πρώτου περιστατικού; Είχε οριστεί ιατρική δομή που θα παρακολουθούσε τους πρόσφυγες; Είχαν ενημερωθεί οι ίδιοι ούτως ώστε να ζητήσουν βοήθεια στην περίπτωση που θα παρουσίαζαν συμπτώματα;

Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα ρατσιστικής αντιμετώπισης και εγκατάλειψης των προσφύγων στα στρατόπεδα αλλά και στις απομακρυσμένες δομές.

Οι πρόσφυγες εμποδίζονται από το να έχουν πρόσβαση σε σχολεία, μονάδες υγείας αλλά και νοσοκομεία. Αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που δίδονται στους πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αλλά και τα βήματα που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εμφανίζουν συμπτώματα.

Απαιτούμε την άμεση εκκένωση των στρατοπέδων και των απομακρυσμένων δομών, την ενημέρωση των προσφύγων και την άμεση εγκατάστασή τους σε σπίτια στον ιστών των πόλεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί