Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην εφημερίδα Καθημερινή, όπου μίλησε για τη διαφθορά.
«Ποια είναι η διαπλοκή; Σε τι συνίσταται η αγριότητά της;» ρώτησε σε κάποιο σημείο η κ. Τρέμη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.
Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας».
Ακολούθως, η Όλγα Τρέμη σχολίασε:
«Εγώ δεν αισθάνομαι τροχονόμος. Αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς» για της απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πως… «ενδεχομένως έχετε δίκιο».
(protothema – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









