και “συγκρίνονται” να κάτσουν σε μία τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ τους εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας τη συνέντευξη που παραχωρεί αυτήν την ώρα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.
Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε και πάλι τον πρωθυπουργό ότι “φοβάται τη σύγκριση” και τον “διάλογο” στη βάση των προγραμμάτων των δύο κομμάτων, ενώ υπενθύμισε πως ο ίδιος το 2015 είχε δεχθεί να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον κ. Μεϊμαράκη, όπως γίνεται “σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες” και παρέπεμψε στις τελευταίες εκλογές της Γαλλίας, όπου ο Μακρόν είχε βρεθεί “ενώπιος ενωπίω” με τη Λεπέν.
Εξάλλου, δέχθηκε πως η συζήτηση και με τους έξι αρχηγούς, όπως προτείνει ο πρωθυπουργός μπορεί να γίνει. Ωστόσο, σημείωσε πως τέτοια συζήτηση είναι τις περισσότερες φορές “σούπα”.
(απεμπε – intime photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς: Ο ένας υπάλληλος συνεργείου της Εγνατίας Οδού
- Σουρεάλ εικόνες στη Μ. Ανατολή: «Βαρκάδες» συνοδείας… πυραύλων – Vid
- Καφές με πάγο ή…πάγος με καφέ; Δείτε στο βίντεο την ιαπωνική μέθοδο
- Λίβανος: Οι ισραηλινές επιθέσεις σκότωσαν 51 διασώστες και ιατρικό προσωπικό από την έναρξη του πολέμου
- Ο πρόεδρος του Ιράν ευχαρίστησε το Πακιστάν για την προσπάθεια τερματισμού του πολέμου με ΗΠΑ-Ισραήλ
- Δ. Παπαστεργίου: Οφείλουμε να είμαστε στο Διάστημα και να συμμετέχουμε με αξιοπρεπή προγράμματα
- Σπάνιες εικόνες με πλημμυρισμένους δρόμους στις πλέον άνυδρες περιοχές της Μ. Ανατολής, vid
- Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός του Νεπάλ
- Το Ιράκ διέταξε τη διενέργεια έρευνας μετά την επίθεση με drone στην κατοικία του προέδρου του Ιρακινού Κουρδιστάν
- Η διαφορά μιας γάτας και ενός σκύλου…όταν τους ταΐζεις! ΒΙΝΤΕΟ









