Τσαπανίδου για Γεωργούλη: «Είμαι σοκαρισμένη ως γυναίκα»

Τι δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ...

«Ως γυναίκα είμαι σοκαρισμένη και αναστατωμένη»!

Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή την καταγγελία στελέχους του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίηση.

Πρόκειται για μία υπόθεση που «έχει σοκάρει όλες και όλους στον ΣΥΡΙΖΑ», για αυτό άλλωστε υπήρξε άμεση αντίδραση και ο καταγγελόμενος διαγράφηκε άμεσα. Μέσα σε 15 λεπτά έφυγε από το κόμμα και την ευρωομάδα», ξεκαθάρισε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Ο κ. Γεωργούλης πέρα από τις εξηγήσεις που θα δώσει στη δικαιοσύνη, θα πρέπει να δώσει και κάποιες εξηγήσεις στον κόσμο που τον εξέλεξε.  Αξίζουν μια εξήγηση. Παράλληλα, τη θέση που κατέχει στο ευρωκοινοβούλιο και εξελέγη μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, να σκεφτεί, να αξιολογήσει και να την επιστρέψει μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη. Κι αν κριθεί και αθωωθεί, βεβαίως το συζητάμε ξανά το θέμα και είναι ανοιχτός ο δρόμος. Του το έχουμε ζητήσει», προσέθεσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA.

«Ζητήσαμε την έδρα του πίσω χθες», ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης, είπε: «Δεν το ξέρω ακόμα αυτό, θα τα αξιολογήσει και θα δούμε και τις αποφάσεις του».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί