Τσαπανίδου: «Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική»

Η Πόπη Τσαπανίδου, που τους τελευταίους μήνες τελεί εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ανάμεσα σε όσα κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Πόπη Τσαπανίδου ρωτήθηκε και για τη δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», όταν είχε τονίσει πως δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική.


«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία. Είχα λίγες ημέρες για να αποφασίσω αν θα αποδεχτώ την πρόταση. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την πρόταση. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα μόνη μου και μετά το είπα στην οικογένειά μου. Η λογική μου, μου έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω» είπε αρχικά.

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική. Τώρα λέμε κάτι εδώ, αλλά μπορεί να αλλάξει. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό.

Όταν το είπα δεν είχα σκεφτεί ότι θα έρθει μια πρόταση. Είχε αλλάξει το πολιτικό σκηνικό που βιώναμε, είχαν αλλάξει οι δικές μου αντοχές, οι σχέσεις μου με την οικογένεια, το επάγγελμά μου, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος».

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι σε πέντε χρόνια από σήμερα και αν αυτά που λες σήμερα σε πέντε χρόνια θα ισχύουν; Τώρα τα πιστεύεις όμως» είπε τέλος, η Πόπη Τσαπανίδου.

(protothema – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί