«Δεν ξέρουμε αν είναι υγιείς, γιατί ήρθαν εδώ. Από πού ήρθαν!».
Αυτά αναφέρει κάτοικος της Κοζάνης σε σχέση με τους Σομαλούς, τους οποίους μετέφερε πούλμαν στην περιοχή.
61 Σομαλοί και δύο ακόμα Αφρικανοί, έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Αιανής, το οποίο φιλοξενούσε μέχρι πρότινος τους έφηβους ασυνόδευτους Αφγανούς. Η εποπτεία της δράσης ανήκει στο Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης μετά από τις οδηγίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στο πλαίσιο της μετακίνησης ευάλωτων ατόμων αιτούντων άσυλο, συμπεριλαμβανομένων και των μελών των οικογενειών τους, από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών Λέσβου, Χίου, Κω, Σάμου και Λέρου, σε δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, η οποία για μια ακόμα φορά δεν είχε καμία ενημέρωση για την άφιξη των «μεταναστών».
Και θα τους θορυβήσουμε ακόμα περισσότερο, επαναφέροντας την έρευνα του el.gr, σχετικά με τις άριστες σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Σομαλίας, ειδικά σε στρατιωτικό επίπεδο.
Πόσοι από αυτούς που βρίσκονται στην Ελλάδα (δεν λέμε για τα γυναικόπαιδα ή τους ηλικιωμένους) ή έχουν στείλει τις οικογένειές τους για να έρθουν μετά, μπορεί να είναι εν δυνάμει «τούρκοι μισθοφόροι». Ευχόμαστε κανείς! Ακόμα και για έναν όμως να ισχύει αυτό, τότε υπάρχει κίνδυνος και μάλιστα εκ Τουρκίας.
Ας παρακολουθήσουμε ξανά το παρακάτω βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται Σομαλοί κομάντος να τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα μάχης.
Αναρωτιόμαστε: Αυτούς στέλνουν στην Ελλάδα και δη στην Κοζάνη ως «μετανάστες»; Ήδη στην χώρα μας υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί από την Σομαλία. Δεν αποκλείεται σημαντικός αριθμός από αυτούς να έχουν λάβει ανάλογη τουρκική στρατιωτική εκπαίδευση!
Άλλωστε, για όσους δεν γνωρίζουν, από το 2017 η Τουρκία διατηρεί στρατιωτική βάση στην παραθαλάσσια περιοχή της Jaziira, στην Μογκαντίσου της Σομαλίας. Η βάση θεωρείται από τις μεγαλύτερες υπερπόντιες εγκαταστάσεις της Τουρκίας.
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανοιχτά σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ – Το εορταστικό ωράριο μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Ελληνίδα πήγε στο Χονγκ Κονγκ και αντί για 21 τεμάχια…ήρθαν 21 μερίδες! vid
- Λος Άντζελες: Εκδήλωση για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και παρουσίαση του «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου»
- Πρώην συνεργάτες του Ομπάμα και του Μπάιντεν δεν αφήνουν τον Τραμπ να επιλύσει το ουκρανικό ζήτημα
- Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές νερού σε Συκιές και τέσσερις περιοχές στα ανατολικά
- «Λέω να κοιμηθώ», λέει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου όταν τον ρώτησαν για την Πρωτοχρονιά, vid
- Πρόταση για ρεβεγιόν με τη Mariah Carey και πολλά άλλα…στο βίντεο του Χάρη Δούκα, vid
- Επιστράτευση: Άγριο κυνηγητό στους δρόμους των ουκρανικών πόλεων, vid
- Άνδρας από τη Φλόριντα σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε μετά από καβγά για την τηλεόραση!
- Με πυραύλους από MQ-9 Reaper έγιναν τα πλήγματα εναντίον τζιχαντιστών στη Νιγηρία
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ









