«Τουρισμός για Όλους»: Η νέα κλήρωση για τα voucher των 150 ευρώ

Η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» για επιταγές 150 ευρώ για διακοπές, σε 125.000 δικαιούχους, θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε χθες ότι η στήριξη του χειμερινού/ορεινού τουρισμού είναι διαρκής, καθώς τόσο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα κάνει εκ νέου την καμπάνια «Greece does have a winter».

Ενώ το ίδιο θα κάνει και το Υπουργείο Τουρισμού, μέσα από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» καθώς  θα προχωρήσει σε νέα κλήρωση 125.000 αύλων ψηφιακών καρτών στα τέλη Ιανουαρίου.

Η νέα κλήρωση θα μοιράσει voucher αξίας 150 ευρώ, ενώ για Σάμο, το voucher, διπλασιάζεται και «φτάνει» τα 300 ευρώ.

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr. Εκεί θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι δικαιούχοι θα λάβουν ένα SMS στο κινητό που έχουν δηλώσει, με λεπτομέρειες για την ενεργοποίηση του voucher εντός 3-4 ημερών από την κλήρωση. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

  1. Το μήνυμα στο κινητό θα το λάβετε από την τράπεζα και θα περιέχει οδηγίες
  2. Στο email θα σας έρθει ένας σύνδεσμος με τον οποίο ενεργοποιείται η κάρτα
  3. Μόλις μπείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα δημιουργήσετε ένα password
  4. Στη συνέχεια θα λάβετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό με γραπτό μήνυμα

Η άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα παραμένει ενεργή μέχρι να λήξει το πρόγραμμα, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2023, οπότε και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα.

newpost/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί