Ειδικότερα, από τις 6 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ως τις 6 το πρωί της Τρίτης δεν επιτράπηκε η παράνομη είσοδος στην Ελλάδα, στην περιοχή του Έβρου, συνολικά σε 5.183 άτομα. Στο ίδιο διάστημα συνελήφθησαν 45 άτομα κυρίως από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μαρόκο και Μπαγκλαντές.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας 1.000 περίπου άτομα επιχείρησαν μαζικά να εισέλθουν παράνομα σε ελληνικό έδαφος στο Δέλτα του Έβρου.
Η μαζική απόπειρα παράνομης εισόδου στο Ελληνικό-Ευρωπαϊκό έδαφος αποτράπηκε από πολύ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο. Στη συνέχεια, τα άτομα υποχώρησαν προς το εσωτερικό της Τουρκίας.
Ο ελληνικός στρατός και η αστυνομία συνεχίζουν να επιτηρούν σε αυξημένη ετοιμότητα όλα τα σημεία κατά μήκος των χερσαίων συνόρων και του Έβρου ποταμού, με ιδιαίτερη έμφαση στο νότιο τμήμα που δέχεται αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη πίεση.
Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί σε κέντρα κράτησης μεταναστών και οι καταδικασθέντες (για παράνομη είσοδο) σε καταστήματα κράτησης.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
- Κορυδαλλός: Σοκαριστική επίθεση σε 26χρονη – Οδηγός μηχανής τη γρονθοκόπησε για να της πάρει το πορτοφόλι
- Γερμανία: Ισόβια στον Αφγανό δολοφόνο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αστυνομικό
- Κ. Χατζηδάκης: Ενισχύουμε το εισόδημα των Ελλήνων με συγκεκριμένα μέτρα
- Πικρό αλλά αληθινό: Έτσι παρομοιάζουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες, video
- Ο viral σκύλος που τελικά δεν είναι τυφλός αλλά αγνοεί τους πάντες από επιλογή!
Κύρια Θέματα

















