Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει στο tharrosnews.gr άνθρωποι που νόσησαν, φαίνεται πως το κακό έγινε από γουρνοπούλα που αγόρασαν από πλανόδιο πωλητή και κατανάλωσαν.
Το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 του μήνα, πανηγύριζε ο ναός. Τις επόμενες ημέρες, πολλά άτομα άρχισαν να διαμαρτύρονται για κοιλιακό πόνο και άλλα συμπτώματα.
Αρχικά πήγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, διότι πολλοί ήταν κάτοικοι από διπλανό χωριό της Μεσσηνίας, αλλά -καθώς τα κρούσματα αυξάνονταν- στάλθηκαν τελικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τρία άτομα χρειάστηκαν νοσηλεία.
Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης του τροφίμου που κατανάλωσαν, αν και όλες οι μαρτυρίες συνηγορούν πως όσοι νόσησαν είχαν καταναλώσει γουρνοπούλα που αγόρασαν πλανόδιο πωλητή.
(tharrosnews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Βρέχει» drones στην Τουρκία: Προβληματίζουν οι τρεις πτώσεις μέσα σε λίγες μέρες, vid
- Άρχισαν να ανοίγουν κατά τόπους τα διόδια οι αγρότες στα μπλόκα, vid
- Αυτό θα πει «κάψιμο»! Παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια στους -31 βαθμούς, vid
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Tα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν ούτε τους αγρότες ούτε την κοινωνία
- Χαμός στην Ευρώπη που δίνει 90δις στον Ζελένσκι αλλά αφήνει τους αγρότες να πεινάνε – Video
- «Τσουνάμι πάγου» σαρώνει παγωμένο ποτάμι στη Ρωσία – Δείτε το σπάνιο βίντεο
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής για να κρύψει τις ευθύνες της
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και στα τελωνεία
- ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών
- Γιατί ο Τζιμ Κάρεϊ παραλίγο να παραιτηθεί από το “Γκριντς” και να επιστρέψει μισθό 20 εκατομ. δολαρίων









