Της έκαναν έξωση και τώρα κοιμάται σε αυτό το αυτοκίνητο – BINTEO

Ζούσε για χρόνια σε σπίτι με τον πατέρα της, στην Αμαλιάδα, αλλά η ανεργία την πίεζε οικονομικά όλο και περισσότερο.

Η γυναίκα από την Ηλεία αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο και της έγινε έξωση. Πλέον κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό της και απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια. Να βρεθεί μια δουλειά για εκείνη, ώστε να μπορέσει και πάλι να ζήσει φυσιολογικά.

Τα όνειρα της ζωής της στεγάζει από χθες (17-02-2022) μέσα σε ένα αυτοκίνητο μία γυναίκα από την Αμαλιάδα, η Στέλλα Παναγιωτοπούλου, που διέμενε σε μισθωμένη κατοικία αλλά αδυνατούσε να πληρώνει τα ενοίκια. Έκαναν έξωση στην ίδια και στον πατέρα της, που ζούσαν μαζί, με αποτέλεσμα να μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο.

Ένα παλαιό και μικρό Ι.Χ. έγινε το νέο σπιτικό της. Όπως τονίζει η ίδια, την τσάκισε η μακροχρόνια ανεργία και όλα τα άλλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της. Τώρα η μόνη λύση που της απομένει είναι η αναζήτηση και η εξεύρεση μιας δουλειάς, είτε στο Δήμο Ήλιδας που διαμένει είτε κάπου αλλού. Να μπορέσει να ξαναζήσει κάτω από ανθρώπινες και αξιοπρεπής συνθήκες. Για το λόγο αυτό, κάνει έκκληση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προκειμένου να την βοηθήσουν και να τις προσφέρουν μία εργασία που θα την βοηθήσει να αποκτήσει μία οικονομική σταθερότητα και να μπορεί να είναι αξιόπιστη προς ανθρώπους με τους οποίους κάνει συναλλαγές.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κ. Παναγιωτοπούλου αν μη τι άλλο αποδεικνύονται από το χρόνο στον οποίο έχει να εργαστεί, αφού παραμένει άνεργη και χωρίς να έχει δουλέψει καθόλου για σχεδόν μία δεκαετία! Όλα αυτά τα χρόνια έμενε με τον υπερήλικα πατέρα της, ωστόσο η προχθεσινή απόφαση τους προκάλεσε έκπληξη. Παρ’ όλα αυτά την αποδέχτηκαν, με τον υπερήλικα πατέρα να διαμένει αυτή τη στιγμή σε συγγενικό σπίτι σε ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ήλιδας.

Η ίδια παραμένει κοντά στο σπίτι που έμενε και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό της, μαζί με όσα πράγματα πρόλαβε να πάρει από το σπίτι της.

Δείτε τι λέει στο βίντεο του patrisnews:


(φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί