Την παραίτηση Μητσοτάκη “ήρεμα”, ζήτησε πριν λίγο ο Κασσελάκης, αποκαλώντας τον ουσιαστικά εγκληματία – VIDEO

Να παραιτηθεί ήρεμα, «ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές», καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με βίντεο του που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βασικές ερωτήσεις:

1. Αν δεν παραιτηθεί ο Μητσοτάκης ήρεμα θα τον παραιτήσει ο Κασελάκης με το άγριο;;;

2. Ποιός έκανε το έγκλημα;;; ήταν έγκλημα και όχι ατύχημα η τραγωδία των Τεμπών;;; ποιος ο δολοφόνος;;; γιατί έγινε το έγκλημα, ποιός ο λόγος;;;

3. Αν δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, ήταν στημένο έγκλημα;;;

Οφείλει να διαφωτίσει τους Έλληνες πολίτες ο Κασελάκης.

Είπε λοιπόν ο Κασελάκης:

«Με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, δεν μπορεί να διενεργήσει αδιάβλητες εκλογές χωρίς αμφιβολία», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης και καλεί τον πρωθυπουργό να του απαντήσει εντός 24 ωρών αν συμφωνεί «με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα», που περιέγραψε.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι σκόπευε να απευθυνθεί στους πολίτες μετά το τέλος της θητείας του, «όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες».

«Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε κρατική μονταζιέρα την ίδια τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος. Την ίδια τη νύχτα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας και που τα σωστικά μέσα επιχειρούσαν να διασώσουν ζωές! Αμέσως μετά, το κράτος – παρακράτος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικά μέσα, για να δημιουργηθεί η εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι πρόκειται περί ενός τυχαίου ανθρώπινου λάθους. Και αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός βγαίνει με διάγγελμα να αποδώσει το τραγικό έγκλημα σε ανθρώπινο λάθος, με επόμενο βήμα το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος», αναφέρει.

«Δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο αυτήν την ώρα», λέει ο κ. Κασσελάκης και συνεχίζει: «Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές. Με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, δεν μπορεί να διενεργήσει αδιάβλητες εκλογές χωρίς αμφιβολία. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία και μόνη φορά και να μου απαντήσει εντός 24 ωρών αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα, που περιέγραψα. Σας ευχαριστώ πολύ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ- photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί