Τι λένε οι αγρότες για την νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών! Έρχεται «τσουνάμι» στην παραγωγή

Δεν το βλέπει κανείς;;;

Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ως προς το θέμα της τροπολογίας για το μεταναστευτικό και την παροχή «πράσινης κάρτας» σε δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, ωστόσο το θέμα έχει ήδη βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς σήμερα η τοπολογία θα ψηφιστεί!

Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται τα ΜΜΕ, εκπρόσωποι των αγροτών, εμφανίζονται απολύτως θετικοί απέναντι στην τροπολογία, καθώς έχουν απόλυτη ανάγκη από εργατικά χέρια, ακόμα και αν αυτά προέρχονται από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι βάσει σχεδίου, σχολιάζουν πολιτικοί κύκλοι, έχουν έρθει στην χώρα μας!

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πρώην υφυπουργού Δικαιοσύνης, βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1:

«Στην Ελλάδα έχει αλλάξει η εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια. Ως πρόεδρος της Ειδικής μόνιμης επιτροπής του σωφρονιστικού συστήματος μπορώ να σας μεταφέρω ότι αυτή τη στιγμή το 65% των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα είναι αλλοδαποί. Είναι βαριοί εγκληματίες, τρομοκράτες, κακούργοι, δολοφόνοι θέλω να πω ότι έχουμε μια εισαγόμενη εγκληματικότητα η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη.

 «Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με έκνομους παράνομους μετανάστες, δηλαδή μιλάμε για μετανάστες οι οποίοι μπήκανε παράνομα στη χώρα μέσα από τους διακινητές. Δεν είναι όλοι οι παράτυποι μετανάστες κακούργοι ή εγκληματίες, αλλά δυστυχώς μέσα στους κόλπους υπάρχουν και εγκληματίες».

Η τροπολογία θα δίνει την δυνατότητα τριετούς άδειας παραμονής στη χώρα μας, προκειμένου να εργαστούν, σε μετανάστες που δεν εισήλθαν νόμιμα και οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν εργαστεί στην Ελλάδα επί τριετία!

Ωστόσο θα έρθουν κι άλλοι σύμφωνα με την κυβέρνηση!

Εκπρόσωποι των αγροτών αναφέρουν πως πρόκειται μεν για πάγιο αίτημα των αγροτών, το οποίο θα καταπολεμήσει μεν τη «μαύρη» πώληση αλλά απλώς θα περισώσει και δε θα μεγενθύνει την αγροτική παραγωγή.

Ζητούν δηλαδή ακόμα περισσότερες ανάλογες πρωτοβουλίες και δη την επίσπευση της διαδικασίας εξέτασης των αιτημάτων νόμιμης μετάκλησης εργατικών χεριών από τρίτες χώρες.  

Υπέρ της τροπολογίας τάσσονται και ΜΚΟ, οι οποίες έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μεταναστευτικό!

Ήδη οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται στη χώρα μας, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών (ποσοστό περίπου 90%) να απασχολείται στον αγροτικό τομέα και κυρίως στην Νότια Ελλάδα και την Κρήτη.

«Φυσικά και συμφωνούμε με την τροπολογία. Άλλωστε, αυτό αποτελούσε πάγιο αίτημά μας από καιρό και επιτέλους, το πήρε απόφαση η κυβέρνηση να προχωρήσει», σημειώνουν χαρακτηριστικά εκπρόσωποι των αγροτών!

Δυστυχώς κανείς δεν σκέφτεται πως, δεδομένης της άρνησης όλο και περισσότερων νέων να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή, μόλις παρέλθει η τωρινή γενιά των Ελλήνων αγροτών, η γη -και άρα η παραγωγή- κινδυνεύει να περάσει στα χέρια αλλοδαπών μουσουλμάνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί